2777
2789

خیلی تازگیا بریدم نه کسی کاری به کارم داره نه باکسی کار دارم از جمع فراریم یکی تو صورتم نگاه کنه بغض میکنم کلا به مرگ فک میکنم میشینم بچمو نگاه میکنم گریه میکنم بعد مرگم تکلیف این چی میشه همش تقصیر شوهرمه حالم ازش بهم میخوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۱ سالگیم نامزد کردم با فامیلمون بابام بزور داد این اقا بسیار رفیق باز اونم با بچه مچه تو نامزدی با بی توجهیش پدرمو دراورد بعد عروسی حامله شدم خیانتاشروع شد بعدش ترامادول خورد و تریاک کشید هرکی منو میدید مثلا دلشون برام میسوخت بعدش گذاشت کناربا رفیقش زن بردن باغ قسم میخوره دست نزدم ولیی اعتماد من چی؟قلب شکسته من چی ؟افسردگی گرفتنم چی ؟من بدبخت فقط ۲۱ سالمه😭😭😭

من ۱۱ سالگیم نامزد کردم با فامیلمون بابام بزور داد این اقا بسیار رفیق باز اونم با بچه مچه تو نامزدی ...

عزیزمم

بچه داری؟ چندسالشه بچت 

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم....