2777
2789

تورو خدا یکی بهم بگه اگه مثلا برنامه ایتا رو گوشیه من نصب باشه و یدنفر دیگه هم ایتا من رو رو گوشیش داشته باشه و بتونه وارد بشه و بجای من پیام بده، بعد اسکرین بگیره و ببره دادگاه، آیا دادگاه یا پلیس فتا می‌تونه تشخیص بده که اون پیام از طریق گوشی من ارسال نشده و اون شخص خودش از طریق ورود به برنامه از طرف من به خودش پیام داده؟

برو توی اینا بعد برو دستگاه ها رو بزن همه دستگاه‌ها جز دستگاه خودت حذف کن

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من می‌خوام بدونم دادگاه می‌تونه تشخیص بده اون پیام رو من ننوشتم و ارسال نکردم

نمیدونم

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

من می‌خوام بدونم دادگاه می‌تونه تشخیص بده اون پیام رو من ننوشتم و ارسال نکردم

خب برو ببین چه دستگاهایی بجز تو به اکانتت دسترسی دارن مثلا زده اسم گوشی و مدل موبایل همسرت یا اون شخص از روش اسکرین شات بگیر

خب برو ببین چه دستگاهایی بجز تو به اکانتت دسترسی دارن مثلا زده اسم گوشی و مدل موبایل همسرت یا اون شخ ...

مرسی عزیزم ولی هیچی ننوشته اما می‌دونم وصله چون خودم در جریان بودم که اون می‌تونه وارد اکانت من بشه