2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچیکه دو سالشه ،فقط میدم گوشی رو خاموش کنه.

بعدی ده ساله ،روزی یکساعت.تمرین ورزشش رو دانلود کنه صوت قرآن رو بزنه تو فلش وقت اضافه داشت می‌تونه بازی کنه

بزرگترم ۱۲ ساله تقریبا دو سه ساعت.یا آشپزی می‌کنه و کیک و دسر های عجیب غریب .یا وسایل درست می‌کنه.دیروز یه آویز جا شمعی درست کرد.کاری نداشته باشه سر گوشی نمیاد.

ولی طبق قانون گوشی روی اپن هست.مثل تلویزیون .هیچ کی اینور اونور نمیبره

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
😐بدبخت بچه آیندت.

اولا گوشی دادن زود هنگام به بچه باعث خیلی از مشکلات نظیر، ضعیف شدن چشم، گوشه گیری، پررو شدن، حتی خدایی نکرده دیدن مسائل جنسی میشه! 

دوما من قرار نیست بچه بیارم چون میبینم که شرایطش نیست😊

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

واای 

این یکی از بزرگ ترین دغدغه ها و نگرانی های منه برای زمانی که انشالله بچه دار بشم

هنوز بچه ندارم 

ولی امیدوارم وقتی بچه دار شدم بتونم انقدر سرگرمی های مفید براش به وجود بیارم که سمت بازی های کامپیوتر نره…

حقیقتا وقتی بچه هارو می‌بینم که هر کدوم یک تبلت هم قد خودشون دستشونه خیلی نگران می‌شم که نکنه بچه ام درگیر بشه

انقدررر این موضوع برام نگران کننده است که داخل ایستاگرامم کلی کلیپ از بازی های فکری که میشه با کودک انجام داد سیو کردم 

ولی می‌دونم که خیلی هم دست من نیست و انگار بچه ها، تحت تاثیر جو غالب کنونی، به سمت بازی ها و کلا فضای مجازی و کامپیوتری کشیده میشن…

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

واای  این یکی از بزرگ ترین دغدغه ها و نگرانی های منه برای زمانی که انشالله بچه دار بشم هنو ...

خیلی خوبه ولی بدون اگه حساسش کنی بدتر میشه مثلا هی بخوای گوشیو ازش بگیری و بگی بده 

اگه بتونی سرگرمش کنی عالیه

🫠

اولا گوشی دادن زود هنگام به بچه باعث خیلی از مشکلات نظیر، ضعیف شدن چشم، گوشه گیری، پررو شدن، حتی خدا ...

نه 😂 حداقال بعد ۱۱ سالگی باید بدی بهش این نونور بازیا چیه . نه اینکه شبانه روزی بدی دستش.روزی یک ساعت بدی خوبه ولی نه دیگه کلا ندی.اون یک ساعتم باید کل چیاش ببینی . مثلا چیکارا میکنه منظورم این نبود ک کل روز بدی دستش

..
واای  این یکی از بزرگ ترین دغدغه ها و نگرانی های منه برای زمانی که انشالله بچه دار بشم هنو ...

فقط کافیه خودتون آدم شاد و فعالی باشید.من خودم کانال بافتنی دارم ولی بعد خواب بچه ها فیلم میگیرم یا دنبال ایده برا کانال هستم.صبح کلی کار برا انجام دادن دارم.به جای کنترل بچه ها ،فقط روی رفتار خودتون کار کنید.

نه 😂 حداقال بعد ۱۱ سالگی باید بدی بهش این نونور بازیا چیه . نه اینکه شبانه روزی بدی دستش.روزی یک سا ...

من پدر مادر خودم ۱۳ سالگی بهم دادن و چه اسیب ها که ندیدم سر همین گوشی لعنتی

حالا به خواهرم ۳ سالگی کاملا دادن موندم اون میخواد چی بشه🤦🏻‍♀️

اره روزی یک ساعت خوبه تا وقتی که عاقل بشن، نه اینکه کلا بدی دستشون😩

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من پدر مادر خودم ۱۳ سالگی بهم دادن و چه اسیب ها که ندیدم سر همین گوشی لعنتی حالا به خواهرم ۳ سالگی ...

من ۱۱سالگی دادن بهم اونم بدون اینکه اصلا ببینن تو گوشی چیکار میکنم بعد کل روز گوشی دستم بود وقتی گوشی دستم نمیدادن افسردگی میگرفتم قهر میگردم بعد ۱۴ سالگی برام خریدن براشون مهم نبود داخلش چیه بعد که رفتم تو فضای مجازی تو سن کم موضوع های جنسی رو یاد گرفتم‌😐حالا که فکر میکنم پدر و مادرم خیلی اشتباه کردن‌.

اره ولی دهه ۹۰ از ۵ سالگی براشون آیفون میخرن 😐😂

..
من ۱۱سالگی دادن بهم اونم بدون اینکه اصلا ببینن تو گوشی چیکار میکنم بعد کل روز گوشی دستم بود وقتی گوش ...

همینه نسل به نسل داریم خطرناک تر میشیم☹️

نه 😂 حداقال بعد ۱۱ سالگی باید بدی بهش این نونور بازیا چیه . نه اینکه شبانه روزی بدی دستش.روزی یک سا ...

واقعیتش بنده خدا ها وقت ندارن.فقط اون کوچیکه حواسمون نباشه گوشی رو بی اندازه برمیداره.

پسرم اوقات فراغتش فرش میبافه.میگه مثل پازل هست و آرزو داره با فروشش تا ۱۸ سالگی ماشین بخره.و مطمنم زودتر از وقتی که تو ذهنش هست میرسه.

دختر دوست داره معلم ابتدایی بشه.از طرفی اونقدر برنامه برا همین تابستون چپونده که نمی‌دونم چطور میخواد برسه.همه ی دانشش رو روی بچه های زیر ۷ سال فامیل اجرا میکرد.الانم یه کار کوچیک تو مهد کودک گرفته .