2777
2789
عنوان

شاهنامه خوانی کودکان

1085 بازدید | 21 پست

سلام دوستان دخترم کلاس اولی بوده و امسال مهرماه میره دوم. کلاس زبان دوسه ساله ک میره. میخواستم برا تابستانش بنویسم شاهنامه خوانی. بنظرتون خوبه؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اثری فاخرتر از شاهنامه هم داریم اگه علاقمند هست بفرستید خیلی هم خوبه من تا دیروز ۸۰۰۰ بیت شاهنامه رو خوندم بقیش هم تیرماه شروع میکنم وقتی میخونم در جهان خودم نیستم انگار رفتم خونه رودابه کنار سیندخت نشستم و ... خلاصه که عالیه حتما بفرستش

چرا دوست ندارید بچه هاتوت بچگی کنن؟

با احترام استارتر بچه ای که کلاس اوله و ۳ساله زبان می خونه و قراره بره کلاس شاهنامه خوانی به نظر من کودک کار محسوب میشه تا بچه البته بازم ببخشید

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
جرا یعنی میگین خیلی زوده براش؟ 

نه زود نیست ولی اینطوری ام نباشه که بچه تفریح ‌اینا نداشته باشه بالاخره تابستونه هفته ای دو روز کلاس در نهایت اونم بدون تکلیف و‌مشق تو‌خونه

وگرنه که شعر خونی عالیه تو‌این سن 

مغزش ورزیده میشه

البته که مربی هاشونم یه جوری کار میکنن خسته نشن 

چرا دوست ندارید بچه هاتوت بچگی کنن؟ با احترام استارتر بچه ای که کلاس اوله و ۳ساله زبان می خونه و قر ...

کلاس رفتن ربطی ب بچگی نمردن نداره. نمیشه ک همه وقت بچه به بطالت بکذره عزیزم. بجه های الان خیلی با ماها فرق دارن. دختر من خودس خیلی علاقه داره و میگه چنتا کلاس ثبت نامم کن. روابط اجتماعیشونم تقویت میشه و خودش بنظرم ی تفریحم حساب میشه براشون

جرا یعنی میگین خیلی زوده براش؟ 

بله هنوز سنش پایینه برای درک شاهنامه. چون کلمات سختی داره که تلفظشون براش دشواره.

پیشنهاد میدم کلاس های مهارتی بفرستیدش. مثل نقاشی، شنا، موسیقی و ...

علاقه خودش رو هم در نظر داشته باشید

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

نه زود نیست ولی اینطوری ام نباشه که بچه تفریح ‌اینا نداشته باشه بالاخره تابستونه هفته ای دو روز کلاس ...

درستع عزیزم. ن فقط زبان م خودش علاقه داره و شاهنامه مینویسم فعلا

پسر خودم پنج سالش نشده هنوز وقتی رسیدم به داستان ضحاک داشتم میخونم چون صدام بلند بود اومد پیشم نشست گفت مامان بخون چون قبلا تعریف کرده بودم براش داستانشو در جریان داستان بود بعد من به زبون خودم بهش میخواستم توضیح بدم شاید باورتون نشه گفت نه از همین کتابت بخون قشنگه این اوج هنر فردوسی که بچه چهار پنج ساله رو هم مجذوب خودش میکنم

کلاس رفتن ربطی ب بچگی نمردن نداره. نمیشه ک همه وقت بچه به بطالت بکذره عزیزم. بجه های الان خیلی با ما ...

نمی خوام بحث کنم ولی بچگی یعنی فکر آزاد آزاد و رهای رها

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤