2777
2789

یکی از فامیلامون دو گرون نمی ارزن بعد عروسشونم باهاشون زندگی میکنه و همه کاراشونو میکنه اونقدر دختر ساده و خوبیه 

بعد قلدری میکنن شوهرش افتخار میکنه که اونروز میخواست بره خونه پدرش نزاشتم گفتم نرو گفتم چرا نزاشتی خب مادرشه 

بعد مادرشوهرش برگشته میگه نهههه بدون اجازه شوهرش نمیتونه بره اون بره پسر منم یکی دیگه پیدا میکنه میره پیش اون میخوابه😐

حالا یکی دو روز بره برگرده 

مادرش عوض اینکه بگه بزار بره راه نشونش میده که اگه بره تو هم یکی دیگه پیدا کن برا خودت😏

خدا لعنتشون کنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااایییی عصبیییی شدم😬😡😡بخدا از مادرشوهرای این مدلی متنفرم پسراشونو اینجوری بار میارن خودشونم قوز بالا قوز چقد اینا سنگدلن بیرحمای روانی خو شما جوونیتونو کردید زندگیتونو کردید حالا چرا نمیزارید یه خانم دیگه خوشبخت باشه

گلوک سابق هستم🫶
چقدر ظلمند

از وقتی برگشتم حرص میخورم هی میگم کاش یه چیزی میگفتم بهشون اونجا دیذم اینا نفهمن حالیشون نمیشه هیچی نگفتم الان میگم کاش یویزی میگفتم بهشون یعنی چی خونه مامانش نزاشتم 😑بد بخت گوشی هم نداره دختره

از وقتی برگشتم حرص میخورم هی میگم کاش یه چیزی میگفتم بهشون اونجا دیذم اینا نفهمن حالیشون نمیشه هیچی ...

به نظرم اگه هر بار دیگران یه حرفی بهشون بزنند کم کم رفتارشون تغییر می دن ، دختره که تو شرایطی نیست از خودش دفاع کنه اونها هم مظلوم گیر آوردند! 

خدا ازشون نگذره!  بگو فرض کنید دختر خودتون بود راضی بودین انقدر اذیت بشه؟

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!