2777
2789
عنوان

بالاخره حسشو بهم گفت

334 بازدید | 20 پست

من از یه پسری خوشم میومد دو روز پیش اومد بهم گفت من خیلی وقته دوست دارم ولی تصمیم گرفتم دلمو بزنم ب دریا و بهت بگم بعدش منو به دیت دعوت کرد

من تجربه زیادی در این زمینه ها ندارم میشه راهنمایین کنین سرقرار چطوری رفتار کنم خیلی استرس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب یه نگاه تو نی نی سایت کنی متوجه میشی خیلیا مثل تو اینکارا رو کردن، این راه رو رفتن اما ...

عمرت رو تلف نکن ، کسی که تو رو بخواد رسمی میاد که تضمینی باشه برات نه این که ...

حواست باشه طرف ازدواج میکنه هزارتا مشکل میخوره ،چون بی فکر رفته جلک، چه برسه این روابط کشکی

دو روز دیگه افسردگی گرفتی نگی نگفتیا 

بسم الله الرحمن الرحیم ،آقا هستم ، مشاور نیستم اما شبیه مشاورا هستم و تا حدودی با این مسائل آشناییت دارم ، به مسائل شرعی تا حدودی مسلطم ، متاهلم ، اگر سوالی داشتین میتونید تو تاپیک ها بپرسید خصوصا راجع به مسائل شرعی ، لطفا تا حد امکان هر سوالی داشتین در تاپیک بپرسید و درخواست ندید ، هدفم از این جا بودن دو تا چیز هستش : یکی اطلاع از فضای فکری اکثر قشر های جامعه ، و دومی هم نشر مطلب درسته تا بلکه کمک کوچکی به کسانی کرده باشم که در اثر هجوم مطالب و نظرات بین اونها سردرگم شدن و نمیدونند الان چی کنند که به آرامش برسند . .......................بنده هم یک انسان مثل شما هستم اگر  اشتباهی کردم یا وقتتون رو گرفتم معذرت میخوام ، حتما از کسانی که اشتباهاتم رو بهم بگن خوشحال میشم ................ امیدوارم یک روزی همه ی ما معنی حقیقی زندگی رو متوجه بشیم و به آرامش حقیقی برسیم و تو این سایت دیگه اختلاف نظری نباشه ........... برای خودش و خودمون دعا کنیم ، اللهم عجل لولیک الفرج 

چیزی از خودت لو نده

بذار اون سر صحبتو باز کنه

تو شروع نکن

مهربون باش اما سنگین

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
چیزی از خودت لو نده بذار اون سر صحبتو باز کنه تو شروع نکن مهربون باش اما سنگین

در کل اگه قصدش از رابطه جدیه برو سر قرار وگرنه پیشنهاد میدم نری...

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
در کل اگه قصدش از رابطه جدیه برو سر قرار وگرنه پیشنهاد میدم نری...

اخه یه سالو همو میشناسیم و اینجوری ک اون داره میگه انگار قصدش جدیه حالا منم باید برم یبار دیت و امتحانش کنم ببینم حرفش درسته یانه

لباست ن زیاد رسمی ن جلف‌.سعی کن خانم باشی‌.آرایش ملایم‌.چون دیت اوله زود وا ندی برین تو فاز ماچ و بوسه😂یکم سنگین..عطر به شقیقه ها بزن شاید حواست بوست کنه😂😐یهویی مثلا‌..به مچ دستتم‌ عطر بزن شاید خواست دستتو‌ ببوسه ‌..حلقه ملقه‌ چیزی بندازه دستت 😂😐پس موهای دستت شیو بشه تمیییییز‌..خوشبو کننده دهان یا آدامس ‌..رنگ لباسام جیغ نباشه‌..تیره هم ن..😁دیگه چی بگم‌..جلوی‌ موهاتو باز بزار هی بیوفتیم کنار صورتت بزنی کنی دلبری کنی😂😂سرتم‌ اصلا تو گوشی نباشه..خوب نیس..از همه مهمتر حواست به همه رفتارا و اخلاقش باشه..بد بود خودتو بدبخت نکن..تامام

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲
اخه یه سالو همو میشناسیم و اینجوری ک اون داره میگه انگار قصدش جدیه حالا منم باید برم یبار دیت و امتح ...

اگه میخوای امتحانش کنی بگو اجازمو از مامانم بگیر