2777
2789
مشکل بچه منم هست... نه این ول کنه نه اون... کاش زود مدرسع ها باز شن بره مدرسه ول کنه خونه ما رو

بچه حرف گوش کنی هست که برنامه ریزی کنی و ساعت تعیین کنی  ،  گوش کنه؟ 

مثلا بگی یک روز در میون ساعت ۶ بعدازظهر بیا و یک ساعت و نیم بازی کنین.  مثلا یه روز فوتبال دستی.،  یه روز بازی فکری.،  یه روز فیلم نگاه کردن.  

از خودشون سوال کن.  ولی روز و ساعت براش تعیین کن.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردی ؟ آخه چرا اینجوری می‌کنه

بخاطر پول و سواستفاده

همه رو خر فرض میکنه خودشو خیلی زرنگ میدونه

متاهلم 

تو مجردی هم تا میتونست ازمون کار میکشید خودش هیچکاری نمیکرد

یه روزم مریض میشدی همه رو مینداخت به جونت و بعد کلی دعوا و تحقیرو .....مجبورت میکرد با اون حال مریض کارهاشو انجام بدی

خودشم بعضی وقتها میگه حلالم کن ولی .....

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

بچه حرف گوش کنی هست که برنامه ریزی کنی و ساعت تعیین کنی  ،  گوش کنه؟  مثلا بگی یک رو ...

نه بابا... من میگم پرروترین ادمی تو عمرم دیدم اینه... تو میگی برنامه تعیین کن😑اعجوبس لامصب... فکرش کن رفتیم پارک ی خانمه اسکوتر اجاره میداد ... بچه هایه بالایه ده سال میتونستن سوار شن... این بچه گیر داد منم میخوام سوار شم... خانمه گفت سرعت اینا زیاده بدرد بچه ها نمیخوره میری میخوری زمین... این بچه ول کن نبود سوار شد.. زنه کلید رو از رو اسکوتر کند که این بچه نره... این باز ول من نبود اسکوتر خاموش این پا میزد میرفت.. زنه هر چی میگفت پیاده شو این پیاده نمیشد... یعنی زنه رو دیونه کرده بود😐 فکرش کن در رابطه با غریبه ها چق پررویه من که دیگه خودی ام

نه بابا... من میگم پرروترین ادمی تو عمرم دیدم اینه... تو میگی برنامه تعیین کن😑اعجوبس لامصب... فکرش ...

اینجوری که خیلی بده ... 

چرا پدر مادرش براش حد تعیین نمیکنن؟؟؟ 

بالاخره این پرروبازیا یه جا کار دستش میده . یه پرروتر از خودش پیدا میشه و میشونش سرجاش...