2777
2789
عنوان

چشمام🥺

115 بازدید | 16 پست

چشمام ضعیفه نمیتونم عمل کنم، بدون عینک دور نمیببنم

میشه قدرت تلقین و سابلیمینال معتبر خوب شم؟💔🥺

🌱 خداوند در هر لحظه راهنمای زندگی من است🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی شکرگذاری طولانی مدت معجزه میکنه برا پوستو موامتحان کردم خوب بود براچشم امتحان کن نتیجه میبین ...

چطور شکرگزاری کنم؟ممنون میشم راهنماییم‌کنی🙏

از لنزم استفاده میکنم خواهری و عینکم ک همیشه رو صورتمه 🥲خسته شدم خدایی🥺

چطور شکرگزاری کنم؟ممنون میشم راهنماییم‌کنی🙏 از لنزم استفاده میکنم خواهری و عینکم ک همیشه رو صورتمه ...

مواقعی که اذان میزنه

دستاتو ببر اسمون سه بار بگو یاالله یاااله یاالله بعدش دعاکن ضعیفی چشمات از بین بره بعدهمون لحظه بگوخدایا شکرت که چشمام ضعیف نیست خدایاشکرت که به من توانایی اینودادی بتونم زیبایی جهانو نگاه کنم و ازاین حرفا

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

نه ولی شکرگذاری طولانی مدت معجزه میکنه برا پوستو موامتحان کردم خوب بود براچشم امتحان کن نتیجه میبین ...

برای شوهر خفن در آینده جواب میده ؟😂💔

بگو چطوری شکرگزاری کردی نوشتی؟؟؛

مواقعی که اذان میزنه  دستاتو ببر اسمون سه بار بگو یاالله یاااله یاالله بعدش دعاکن ضعیفی چشمات ...

عزیزم ب نظرت چقدر طول میکشه جواب بگیرم؟

برای پوست و مو خودت چند روز جواب گرفتی از شکرگزاری؟

برای شوهر خفن در آینده جواب میده ؟😂💔 بگو چطوری شکرگزاری کردی نوشتی؟؟؛

من واسع بهترشدن رابطمم شکرگذاری کردم تاثیر داره

ولی حداقل چن ماه باید شکرگذاری کنی که نتیجشو ببینی

توی هرسه تا اذان بشین شکرگذاری کن

جوری شکرگذاری کن که انگار خدا چیزهایی که بهت نداده روبهت داده

مثلابگوخدایا شکرت که همسرم دوسم داره خدایاشکرت که همسرم اینقدر عاشقانه منونگاه میکنه خدایا شکرت که به زودی قراره بااون پسرخوشتیپه ازدواج کنم و و و

عزیزم ب نظرت چقدر طول میکشه جواب بگیرم؟ برای پوست و مو خودت چند روز جواب گرفتی از شکرگزاری؟

من موهامو ارایشگر سوزوند هرچقدر محصولات موی گرون خریدم تاثیر نداشت اعصابم خورد شددیگ ازشون استفاده نکردم بااینکه چن میلیون خرج کردم

یه چن ماه شکرگذاری کردم یهودیدم موهام نرم ترشده سوختگیش خیلی کم شده ی چندتا محصول ارزون سفارش دادم دیدم داره موهام ازاون حالت سوختگی درمیاد

بعد یه مدت ی ارایشگرپیداکردم که تونست موهامو نجات بده

فکرکن نزدیک ب دوسال من درگیرموهام بودم باشکرگذاری هم ی روتین خوب پیداکردم هم ی ارایشگر خوب که موهامونجات بده

من موهامو ارایشگر سوزوند هرچقدر محصولات موی گرون خریدم تاثیر نداشت اعصابم خورد شددیگ ازشون استفاده ن ...

خیلی ممنونم تجربتو به اشتراک گذاشتی حیران❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤