2777
2789

عمل جراحی کردم و رحم رو با توده ی توش برداشتن...چند روز بود پهلوی چپم درد میکرد...رفتیم دکتر فرستاد توموگرافی....و مشخص شده یه ضایعاتی روی کبد و کلیه ی سمت چپ دیده شده...

یعنی متاستاز زده به اون قسمتا.....دنیا رو سرم خراب شد وقتی شنیدم...تا حالا ایست قلبی نکردم خیلی عجیبه...نمیتونم هضم کنم

عزیزدلم🥲😢الان علم خیلی پیشرفت کرده ایشالله بهبودی کامل ب دست بیاری

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش..هر اتفاقی که بیفته اون بالایی هواسش بهت هست🥲 

دیگه نماز هم نمیتونم بخونم...مگه میشه ؟ این هم طِم دیدم من تو زندگی بازم خدارو شکر کردم...این بود جواب من؟

امیدت به خدا باشه.انشاءالله خوب میشی

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

اگه بتونم نفس بکشم....خیلی روحیم داغونه

عع عع این ک نشد

ینی ب همین زودی باختی خودتو!؟

حق داری ناراحت شی گریه کنی ناامید شی ولی حق نداری جا بزنی و روحیتو داغون کنی

مهمترین چیز حفظ روحیته بخدا

ی سرچ کن ببین چ ادمایی چ مریضی هایی داشتن و خوب شدن …

تو هنوز کلی از روزای زندگیت مونده ک باید با شادی و خوشحالی کنار خانوادت سپری شون کنی

میخای خودتو ببازی و تسلیم شی؟

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
عع عع این ک نشد ینی ب همین زودی باختی خودتو!؟ حق داری ناراحت شی گریه کنی ناامید شی ولی حق نداری جا ...

خیلی ظلم دیدم...خیلی سختی و غربت کشیدم...دیگه زانوهام صاف نمیشه....دیگه نا ندارم

عزیزم برو شیراز دکترای اونجا برای کبد عالی هستن قسمت های ک لک افتاده ب کبدت رو با لیزر درمون میکنن میدونی ک کبد تنها عضو تو بدن هست ک میتونه خودشو ترمیم‌کنه

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷