2777
2789
عنوان

در حق شوهرم نامردی کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 66 پست
نه ندارم. بی دلیل یهو اف اس اچم بالا رفت و یهو پریودم قطع شد و ذخیره تخمدانم یک صدمه. همه چی یهویی ا ...

اگر به روانپزشک مراجعه کنی خیلی میتونه کمکت کنه . من زندگیم مختل شده بود ولی الان بهترم . ن ک همه چی عالی شده باشه تحملم بیشتر شده. اصلا نترس عوارض خاصی ام نداره . خواهشا این اطفو در حق خودت بکن

ما درک میکنیم ولی فقط ازت میخایم تسلیم نشی بهت حق میدم  . دلیل اینهمه درد و مشکلات جسمی فقط و ف ...

هر چی میکشم از این استرسهای لعنتی هست. از بچگی همش استرس و اضطراب الکی کشیدم تا الان. واقعا همش الکی بود به قیمت از دست دادن سلامتیم تموم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر به روانپزشک مراجعه کنی خیلی میتونه کمکت کنه . من زندگیم مختل شده بود ولی الان بهترم . ن ک همه چی ...

یه مدت تحت نظر دکتر بودم مشکل عصبی داشتم مادرشوهرم پدر هممونو در میاورد حتی دخترای خودشو فراری داده با دختراش و پسراش و برادراش و خواهراش قهره. به جز همسر من هیچ کدوم بهش نمیرسن و نمیان بهش سر بزنن. منم که تو یه ساختمونیم بیشتر اذیت میکرد تازه فهمیدیم که آلزایمر گرفته به سرعت پیشرفت میکنه و با اذیت کردن من خودشو تخلیه میکرد حتی باعث شده بابام خونمون نیاد خواهرام دزدکی میان و میرن‌. منو هم اگه ببینه میرم بیرون جلومو میگیره. اوایل نمیدونستیم داره آلزایمر میگیره واسه همین تو خودم میریختم و چندبار دچار حمله عصبی شدم داروهای دکترم خیلی خوب بود خیلی خیلی بهتر شدم. ولی الان میدونم که این رفتارهای مادرشوهرم به خاطر بیماریشه. دکترش گفته رفته رفته آزارهاش بیشتر میشه دست خودش نیست. الان دیگه باهاش کنار اومدم. ولی چه فایده این بدنم دیگه همون بدن قبلی نشد. هر بار که یه ناراحتی خیلی خیلی کوچیک پیش میاد مثل همون قبلنا دست و پاهام به شدت درد میکنه ولی خداروشکر زود خوب میشه

یه مدت تحت نظر دکتر بودم مشکل عصبی داشتم مادرشوهرم پدر هممونو در میاورد حتی دخترای خودشو فراری داده ...

شما علایم خودایمنی رو دارین لطفا برین ازمایش بدین ، پیش دکتر روماتولوژ برید ، هم اینکه دست و پاتون درد میکنه هم اف اس اچ بالا ، منم مثل شمام ، ازمایش اصلیش Ana هست

یه مدت تحت نظر دکتر بودم مشکل عصبی داشتم مادرشوهرم پدر هممونو در میاورد حتی دخترای خودشو فراری داده ...

بهت حق میدم واقعا شرایط سختیه و خب هر کسی نمیتونه تحمل کنه ولی تو قوی تر از اونی ک تسلیم بشی. دوباره تحت نظر دکتر باش به خودت استراحت بده . میدونی حل این‌مشکلات زمان بره ی شبه نیومده ک ی شبه هم بره . باور کنی یا ن بخش زیادی از سلامتیت بر میگرده . در کنار دارو ورزش هم بکن غذا هاتم سالم تر کن . باور کن اعصابت ک اروم تر شه یکی یکی مشکلاتت حل میشع. راجب مادر شوهرتم اینطور فکر کن ک مریضه و کاراش دست خودش نیست اینجوری قابل تحمل تر میشه

سلام گلم من با وجود اینکه دوتا بچه دارم میخام سومی را اهدایی بگیرم که خیلی واسم سخته. واسه شما راحت تر هست چون ندارید شده طلاتو بفروش و برو اهدایی بگیر

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید