2777
2789

سلام دوستان. با توجه به اینکه اقساط وام مسکن نزدیک ۱۷_۱۸ تومن میشه، بنظرتون ارزشش رو داره که بگیریم و باهاش اطراف کرج یا تهران یه خونه (لونه😄) بخریم؟؟؟

خیلی باید سختی بکشیم... شما تجربش رو داشتید؟ 

اگه توانایی پرداخت قسط رو دارید...می ارزه 

چون سال ب سال ارزش پول قسط پایین میاد و براتون راحتتر میشه

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مستاجرید و توانایی پرداخت اقساط رو دارید بله میصرفه چون ارزش ملک بالا میره ازونطرفم اجاره خونه ها داره سر به فلک میکشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

شرایطش چیه

دوسال دیگه17_18تومن پولی نیست لاقل نشستی تو خونه ات فکرت درگیر اجاره و پول پیش نیست طرفت بانکه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ما ده سال پیش وام مسکن گرفتیم، به اندازه ی اون زمان قسطش سنگین بود ، ۸/۵ ساله ماهی نهصد و خورده ایی، ...

خدارو شکر که صاحب خونه اید... منم همین فکرو میکنم که با گذشت زمان سنگینی قسطش کم میشه 🫠🥲

بخر عزیزم

با این تورم شما دو سه سال دیگه متوجه میشی سود هم هم کردی

میدونی که حدود ۲۳۰_۲۵۰ اوراق باید بخری

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
اگه توانایی پرداخت قسط رو دارید...می ارزه  چون سال ب سال ارزش پول قسط پایین میاد و براتون راحت ...

همسرم باید تقریبا همه حقوقش رو بده برای قسط و جوری که منم برم سرکار و کرایه خونه فعلیمونو دربیارم میشه... ولی خب با این وضع کرایه خونه ها نمیدونم سال بعد چی میشه.... 🥲

داییم‌‌میخواد‌ بگیره‌۸۰۰ میلیون قسطش ۲۱ تا ۲۵ تومن و ۳۰۰ میلیون اوراق

آره قسط ۸۰۰ تومن حدود ۱۷ تومنه اگه اون یکی وام ۱۶۰ی هم بگیرن تقریبا جمعا میشه ۱۸ تومن

اگه مستاجرید و توانایی پرداخت اقساط رو دارید بله میصرفه چون ارزش ملک بالا میره ازونطرفم اجاره خونه ه ...

تواناییش رو که نمیشه گفت داریم ولی هیچ جا نریم و هیچی نخوریم و نپوشیم میشه 🫠😁

آره قسط ۸۰۰ تومن حدود ۱۷ تومنه اگه اون یکی وام ۱۶۰ی هم بگیرن تقریبا جمعا میشه ۱۸ تومن

حالا قسطش هیچی ادم خونه میخره راحت میشه بعد سال ب سال پول بی ارزشتر‌میشه‌ ولی اون اوراق خیلی زور داره ۳۰۰ میلیون

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

شرایطش چیه دوسال دیگه17_18تومن پولی نیست لاقل نشستی تو خونه ات فکرت درگیر اجاره و پول پیش نیست طرفت ...

همین ماهی حدود ۱۸ تومن میشه رو سند خونه وام میدن ولی خب باید کلی هم خوذمون پول بذاریم. 

رو وام ۸۰۰ تومنی چیزی حدود ۱ میلیارد و ۶۰۰ سود میگیرن :))))

قشنگ نیست؟

تواناییش رو که نمیشه گفت داریم ولی هیچ جا نریم و هیچی نخوریم و نپوشیم میشه 🫠😁

به امید خدا درست میشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند