2777
2789

اولین جلسه هست که برای خواستگاری پدر مادر و خود داماد و برادرش میان

مامانم هست و منو شوهرم و خواهرم که خواستگاریشه 

دختر کوچیکم هم هست ۱۱ کاهشه😚( یه خواهر بزرگتر دارم که چون قهره نمیاد توی مجلس داداشم هم  دبی زندگی میکنه نمیتونست به این سرعت برسونه خودشو)

حالا بگید خواهرم باید از اول باشه توی مجلس یا بیاد سلام بده همون‌اول اومدنشون و بره تو اتاق؟

کی پذیرایی کنه بنظرتون؟ من یا مامانم یا شوهرم؟

کی خواهرم بیاد توی مجلس؟

اینم بگم که چند ماهه با هم دوستن پسرو دختر فقط من میدونم البته

من ۹ سال پیشبوده خواستگاریم اون موقع پدرم زنده بودن و خواهر برادارم بودن همه و خواهرم پذیرایی کرد یکم هم برادرم ولی الان شرایط فرق داره خیلی تنها شدیم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

خدا رحمت کنه پدرتون رو

شما بیشتر پذیرایی کن 

خواهرت از اول باشه ، چای یا نوشیدنی رو تعارف کنه 

همسرتون هم ساکت نباشن و تو بحث ها مشارکت کنن 

خوشبخت بشن

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

چرا بره تو اتاق از اول حضور داشته باشه پذیرایی هم با خواهرت تقسیم کنید 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمت کنه پدرتون رو شما بیشتر پذیرایی کن  خواهرت از اول باشه ، چای یا نوشیدنی رو تعارف ...

فداتون عزیزم

ممنون از نظرتون

حالا مامانم اسرار داره خواهرم بیاد موقع اومدن مهمونا سلام بده بعد بره تو اتاق 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
چرا بره تو اتاق از اول حضور داشته باشه پذیرایی هم با خواهرت تقسیم کنید 

والا مامانم اینجوری میگه

میگه زشته از اولش بشینه البته موقع من هم همین نظرو داشتن ولی مادرشوهرم  صدام زدو خواست که از اول حضور داشته باشم

والا مامانم اینجوری میگه میگه زشته از اولش بشینه البته موقع من هم همین نظرو داشتن ولی مادرشوهرم &nb ...

قدیما دختر فقط چایی میآورد و می‌رفت الان اینجوری نیست

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه