2777
2789
عنوان

چرا مردم اینجورین؟

136 بازدید | 8 پست

فقط کسایی که کارای بازاری انجام میدن و مسخره بازی درمیارن پیج هنری شون رشد میکنه

چرا واقعا؟طرف حتی توانایی کار کردن از مدل زنده رو نداره،طراحی بلد نیست ولی بخاطر چندتا ادا همه فالوش میکنن

بعد اون بدبختی که چندسال طراحی و نقاشی واقعی رو یاد گرفته و داره کار میکنه برمیگردن میگن اگه راست میگی سیاه قلم کار کن!

مردم واقعا فرق بین هنر و کپی رو نمیفهمن؟

یا تو اینستا فقط اون گروه از مردمن؟

نمیدونم چرا دلقک بازی و مسخرگی و لودگی اینقدر طرفدار داره!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون فرهنگ و پرورش افکارمون از پایه و کودکی مشکل داره😔😑متاسفانه

نمی دونم واقعا...خیلی ازار دهنده اس...

انگار مردم اصلا دنبال هنر واقعی نیستن...بهشون هم میگی قبول نمیکنن...

بعد با افتخار میگن به بچه دوازده ساله هم اموزش میدن خوب تو تمام خلاقیت اون بچه رو هم با یاد دادن کپی بهش از بین میبری که!

نمیدونم چرا دلقک بازی و مسخرگی و لودگی اینقدر طرفدار داره!

دقیقا!

من می خواستم پیج هنری بزنم چون رشته ام اینه

بعد که میرم پیجا رو میبینم نود درصد کسایی که هستن یا دارن لوس بازی در میارن یا ویوهاشون برای کاراییه که برای پیج عادی مناسب نیست!

الان واقعا حالم گرفته اس با این پست هایی که دیدم

برای مردم اصلا اون هنر مهم نیست

انگار فقط براشون مهم اینه که یه خانومی بیاد جلوی دوربین خوشگل موشگل باشه ژست بگیره...اخرشم مهم نیست اصن نقاشی کشید یا نه!

نمی دونم واقعا...خیلی ازار دهنده اس... انگار مردم اصلا دنبال هنر واقعی نیستن...بهشون هم میگی قبول ن ...

بله اگر عمیق بررسی کنیم فاجعه هست.  و کاملا حرف شما منطقیه. 

اینا باعث میشه ارزش هنر واقعی رو درک نکنن و فرهنگ غلط جا بیفته..‌ 

همیشه دنبال راه های دور زدن هستن... دیگه هیچ چیز روال طبیعی و واقعیش رو طی نمیکنه..‌

و تعداد محدودی افراد هستن که ارزش واقعی هنر رو لمس کنن..

دقیقا! من می خواستم پیج هنری بزنم چون رشته ام اینه بعد که میرم پیجا رو میبینم نود درصد کسایی که هس ...

چون اصلاً درکی از هنر ندارن. این به کنار، یه جوری هنر تو جامعه جا افتاده که انگار حرفه پیش پا افتاده ایه. اکثر مردممون زیبا شناس نیستن درکی از روحی که میتونه یه اثر زیبایی رو خلق کنه ندارن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

چون اصلاً درکی از هنر ندارن. این به کنار، یه جوری هنر تو جامعه جا افتاده که انگار حرفه پیش پا افتاده ...

واقعا درسته!اصلا نمی فهمن که اون چیزی که میشه تو یه ماه یاد گرفت قطعا هنر نیست!چون هنر خیلی گسترده اس!نیاز به تلاش و درک و خلاقیت خیلی زیادی داره...ولی متاسفانه درک مردم ما از هنر خیلی درک قدیمی و ساده ایه...