2777
2789
عنوان

به نظرتون این پیام به اکسم بدم ....

718 بازدید | 44 پست

سلام امیرحسین خوبی ببین میدونم تو گذشته خیلی گند زدم نباید به حرف بقیه گوش میکردم تو این یکسال هرچی میکشم سر همین به حرف بقیه گوش دادنم میدونم مسخره بازی درآوردم تاوانش با جدایی رابطه امون دادم میدونم ی پسر تا ی جایی نسبت ب طرفش امید داره و تا ی جایی مهمه واسش ک دختره چجوری باشه و چجوری رفتار کنه کاش اگه میدونستم مسخره بازیم باعث میشود این همه درد جدایی میکشم عین ادم رفتار میکردم میدونم نتونستم نتونستم تو رابطع اون نقطه امن برات درست کنم و بهم تکیه کنی و از اعتمادت سو استفاده کردم بدترین دورغ گفتم اذیت کردم امتحانت کردم به حرف بقیه گوش میکردم خریت میکردم میدونم پیش خودت میگفتی این دیگه میفهمه منو چمه میفهمه من فقط پیش اونه ک دارم خود واقعیو پر انرژیمو نشون میدم.. حتما با خودت میگفتی حواسش هست ب من هوا منو میتونه داشته باشه 

ولی خب ب حرف بقیه گوش میدادم بهت دروغ میگفتم هرچی دلم میخواست هرچی دهنت میومد رو بهم میگفتم وقتی خیلی ناراحت بودی میدونم اونجا دیگه گفتی نه نمیشه خود واقعیم باشم وقتی ک اون امنیتی ک میخوام رو نمیده 

به قرآن دوست دارم و عوض شدم دوست دارم بهم فرصت بدی دوست دارم فقط یکبار بهم اعتماد کنی و همه چی از اول درست کنی البته اگه واقعن برات مهم باشم و دوسم داشته باشی و بخوای فرصت بدی

فاااااجعه هست!! 

فقدان عزت نفس توش موج میزنه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بند اخر رو دوست نداشتم 

میتونی به جاش بنویسی من اخلاقای سمی و تاکسیک رو گذاشتم کنار و خودم رو بهتر کردم و الان اگه مایلی بهم فرصت دوباره بده تا برات جبران کنم، اگه نه که به سلامت

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من مطمئنم همین الانشم این پیام رو دادی یا بالاخره میدی،

اما اگه یه درصد سوالت واقعیه، و واقعا میخوای از تجربه بقیه استفاده کنی هرگز هرگز هرگز این پیام رو نفرست

هیچ پسری با منت کشی این مدلی برنمیگرده

اصلا انقدر پیامت بلند و طولانیه که من مطمئنم دو خط اول رو بیشتر نمیخونه

یه چیزی بهت میگه غرورت میشکنه تا آخر عمر هروقت یادت میاد میگی کاااش هیچوقت غرورمو زیر پا نمیذاشتم نمیرفتم منت کشی.

دوست عزیز اون که رفته ، دیگه رفته، تمومم شده

بیخیالش بشو

بالاخره یه روزی کل حسی که بهش داشتی از بین میره و فراموشش میکنی

هیچ پسری ارزش منت کشی نداره

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

سلام... من بابت تمام اتفاقا گذشته معذرت می‌خوام در ی سری از موارد اشتباه کردم و الان متوجه اشتباهم شدم بهم ی فرصت دیگ بده تا دوباره رابطه مون رو شروع کنیم

سلام... من میدونم ک در گذشته مرتکب اشتباهاتی شدم یا اشتباهاتی انجام دادم ک باعث خراب شدن رابطه مون شدم و الان متوجه شدم و می‌خوام درستش کنم بیا ی فرصت دیگ ب خودمون بدیم 

....

خیلی چیزا میتونی بنویسی هم خیلی طولانی نوشتی هم خیلی خواهش التماس و خود تخریبی