2777
2789
عنوان

حسرت حال خوب

46 بازدید | 7 پست

دلم ی اکیپ میخواد بی خیال دنیا بزنیم ب جاده همممون تو ی ماشین باشیم بزنیم برقصیم بدون هیچ فکر و خیالی  همه باهم صاف و بی ریا باشیم صمیمی باشیم پشت هم باشیم کلی کیف کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدتر میشی یاد بگیر تنهایی حالتو خوب کنی تنهایی بعضی اوقات خیلی بهتر از با ادما بودنه نمیگم همیشه خوب ...

من  ی مدت از همه بیزار بودم ولی بعدش شروع کردم رمان خوندن تو هر رمان ی همچین اکیپی بود من دلم خاس تجربش کنم

من  ی مدت از همه بیزار بودم ولی بعدش شروع کردم رمان خوندن تو هر رمان ی همچین اکیپی بود من دلم خ ...

رمان خودت داری میگی 

همش داستانه واقعی نیست خیاله 

تویه اکیپی بودم همه بی ریا خوشحال میگفتیم میخندیدیم 

سه ماه بیشتر طول نکشید که خیلی راحت گفتن دیگه نمیخایم تو باشی 

اولاش هی میپیچوندن میدونستم خیلی جاها میرن ولی نمیگن 

اولاش خیلی قشنگ بود ولی بعدش فقط ضربه خوردم

نمیشه بازش کرد ولی واقعا بدیاش خیلیییی بیشتر از خوشیاش بود 

حالا که عادت کردم بهشون دبگه نمبتونم مثل قبل از تنهایی لذت ببرم

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
انگار سهم ی سری از ادما تنهایی

مطمئن باش جایی که لازم باشه خدا یکی رو سر راحت قرار میده و اون ادم صرفا فقط نباید معشوقت باشه میتونه در قالب یه دوست دختر یا پسر یه هامی یه ادمی که خیلی ازت دوره ولی بهت نزدیکه پس از شرایطی که داری ناراحت نباش ما ادما خیلی وقتا حق گلایه داریم ولی کم اوردن نه پس صبرتو زیاد کن سخته ولی ممکنه

به امید فردایی روشن 🌾🕊️