2777
2789

من همونیم که مادر ۵۳ساله م خودشو تو پیج همسریابی اینستاگرام آگهی کرده بود قرار بود دی ماه پارسال عقد دائم کنن ولی عید امسال صیغه کردن و مادرم دوباره برگشت شهر خودمون و اون یارو م همش عقد رو عقب می ندازه الان مشکلم اینه که هر آشنایی منو تو خیابون می بینه همش از ازدواج اون هر.زه می پرسه و نمک رو زخمم میپاشه مادرم همه جا جار زده نمیدونم چیکار کنم یه وقتایی به سرم میزنه هم خودمو بکشم هم مادرمو همه خلاص شن اصلا نمیخوام کسی ازم چیزی بپرسه هم خجالت می کشم هم بدم میاد😭نمیدونم چیکار کنم دردمو به کی بگم خدایا این چه عذابی تاوان کدوم گناهمه😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن منطقی باشی تا راحتتر زندگی کنی

مادرتم یه زنه مثل بقیه

طبیعیه اگه ازدواج کنه و اینجور مشکلات هم برای هر ادمی ممکنه پیش بیاد

قرار نیس چون مادرت بوده با بقیه فرق داشته باشه، آدمه بالاخره :)

به مادرت میگی هرزه خوب اونم دل داره خواسته ازدواج کنه

ی بار دیگه تاپیکمو بخون لطفا میگم یارو برا عقد داره بهونه میاره هر آشنایی منو می بینه تو خیابون سین حین میکنه در بارش خجالت میکشم

مادرت گناه کرده تو چیکار داری؟ زندگیتو بکن!!! هرکس پرسید بگو اطلاعی ندارم، یا بگو مادرم خودش عکسشو ن ...

م کاری ندارم ولی از این که هر آشنایی منو می بینه ازم سوال می پرسه خیلی اذیت میشم 

شوهرکرده سرخیابون که وای نستاده شوهر مردم روکه ندزدیده به کسی چه ربطی داره انقدرحرص میخوری جوابشون ر ...

فعلا که مرده داره بهونه میاره بعدم قبول کنیم یه زن باشخصیت برای ازدواج نمیره تو سایت همسریابی اینستا ثبت نام کنه