2777
2789
عنوان

تو دو راهی موندمم ....کمککک

153 بازدید | 19 پست

من امسال میخاستم برای کنکور بخونم و به شدت تو این مسیر همش کم کاری کردم بهونه اوردم 

ولی  الان که میخام برای سال بعدم درست حسابی بشینم بخونم این فکر توی سرم زده که ول کنم برم بجای درس خوندن یه شغل دیگه داشته باشم ولی نامزدم بهم میگه پس فردا پشیمون میشی شرط من برای ازدواج اینه که خانومم تحصیل کرده باشه بعدشم اگه تو از پس این سختی نمیتونی بر بیای یعنی نمیتونی از پس سختی بعد از ازدواجم بر بیای 

واقعاا نمیدونم چیکار کنمم کمکم کنین ارزش اینو داره بخام یه سال دیگه بمونم پشت ارزوهام؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین راستشو بخوای متنتو نخوندم ،ولی طبق تاپیکی که گفتی من هر بار سر هر موضوعی دو دل میشم تو فکرم میگم توپ قرمز فلان موضوع، ابی فلان موضوع 

پرتش میکنیم بالا هرکدوم زودتر افتاد زمین انتخاب اون میشه 

تو دلم هر کدومو که دوس دارم اون بیاد پایین اونو انتخاب میکنم 

چون اکثرا بین دوراهی گیر میکنم 

بااینک با ایده همسرت موافقم اما خب از طرز بیانش هم‌خوشم نیومد اونک دید تو هنوز دانشگاه نرفتی  دیگ چرا اومد نامزدی کرد؟مگه تورو همینجورکه هستی نپذیرفته؟؟؟

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

ببین راستشو بخوای متنتو نخوندم ،ولی طبق تاپیکی که گفتی من هر بار سر هر موضوعی دو دل میشم تو فکرم میگ ...

چه قشنگ گفتی 

ما که نمیتونیم از علاقه ی درونیمون فرار کنیم

بااینک با ایده همسرت موافقم اما خب از طرز بیانش هم‌خوشم نیومد اونک دید تو هنوز دانشگاه نرفتی & ...

نه اون‌ خبلی فهمیدس دقیقا که اینجوری نگفت ولی خب اینم گفت که زندگی هر روز سختر تر میشه اگه بخاطر اذیتیه که شغل ازادم سختیای خودشو داره واسه همین دودل شدم

ب این فکر کن فردا بچت رو ببری دکتر ببینی اون همکلاسیت پشت میز نشسته ببین چ حالی میشی..  ببین ...

دقیقاا از همین حسرت خوردم میترسم وایه همین گفتم یه بار برای همیشه تمام خودمو بزارم اگه نشد دیگه‌ قسمت نبوده

دقیقاا از همین حسرت خوردم میترسم وایه همین گفتم یه بار برای همیشه تمام خودمو بزارم اگه نشد دیگه‌ قسم ...

ما عادت داریم ب کم کاری های خودمون بگیم قسمت

اصن کم نیار بروو ک با نامزدت در ی سطح باشی وگرنه همش سرکوفته

به  رقص مرگ میان تنت ادامه بده....
ما عادت داریم ب کم کاری های خودمون بگیم قسمت اصن کم نیار بروو ک با نامزدت در ی سطح باشی وگرنه همش س ...

ممنونمم از راهنماییتون فکر کنم فهمیدم باید چیکار کنمم