2777
2789

کاراش رو اعصابم نباشه، خیلی از دستش خسته شدم، یه آدم بی منطق که حرف فقط حرف خودشه ، دیگه اینقدر از دستش عاصیم که خونه شده میدون جنگ، با هر حرکتی که بزنه زود از کوره در میرم، دلم واسه بچه هام میسوزه، چون خیلی بی اعصاب شدم، قبلا اینقدر آروم بودم ولی حالا شدم یه آدم عصبی

به کاراش اهمیت نده انگاراصلاوجودنداره البته اگر ادمی هست که به حرفت گوش بده ببرش مشاوره ولی اگر نمیادهمون بی اهمیتی بهترین راهه حرص بخوری خدایی نکرده سکته کنی میاد نازتوبکشه؟نه میره یه ترگل ورگلشو میگیره میاره جات پس نکن خواهرمن اینکاروباخودت نکن هیچی مهمترازخودت نیست ازطرفی هم بچه هات اسیب میبینن گناه دارن بخاطر اونا آرامشتوحفظ کن انشالله ارامش به زندگیت برگرده❤️

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کاراش اهمیت نده انگاراصلاوجودنداره البته اگر ادمی هست که به حرفت گوش بده ببرش مشاوره ولی اگر نمیا ...

خودم میدونم بچه هام گناه دارن، ولی خیلی خودخواهه، کسی که به هیچ صراطی مستقیم نیست، با محبت میگی فایده نداره، با دعوا میگی بی فایده است، کلا آدم میمونه با چه روشی پیش بره، هر چقدر هم میخوام بی تفاوت باشم فوقش تاریخ هفته بتونم بعدش فوران میکنم

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم

خودم میدونم بچه هام گناه دارن، ولی خیلی خودخواهه، کسی که به هیچ صراطی مستقیم نیست، با محبت میگی فاید ...

کاملادرکت میکنم عزیزدلم پس وقتی به هیچ صراطی مستقیم نیست بیخیالش شو تابه ارامش برسی

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡