☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه اگه مدل مبل و سرویس خواب مدل خوب داری بهم معرفی کنی عزیزم خیلی ممنون میشم
تازه عقد کردم نمیدونم چی بخرم🤦🏻♀️
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
من فقط عزیز کارم لوازم برقی هست و عمده فروش و فروشنده لوازم برقی هستم
آها
مغازه داری گلم؟
هزار تا مارک هست کدوم بگم.الان جاروبرقی فیلیپس اصل داره سرخ کن اصلش هست چایساز بوش اصل هست.باید فروش ...
من قابلمه فعلا یدونه روگین خریدم این مارک خوبه؟