2777
2789

هر چیزی میخاید بگید براتون کیفیت خوب معرفی می کنم.

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اگه مدل مبل و سرویس خواب مدل خوب داری بهم معرفی کنی عزیزم خیلی ممنون میشم

تازه عقد کردم نمیدونم چی بخرم🤦🏻‍♀️

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

مارک لوازم برقی هم بهم بگو 

ظرفشویی و خوردکن چی بخرم 

خورد کن الان بهترین برند مایر جیپاس بلک اندیکر .مونتینی.موتور مسی جدیدا زده..کارای دیگه هم هست ولی درحد متوسط 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

میشه اگه مدل مبل و سرویس خواب مدل خوب داری بهم معرفی کنی عزیزم خیلی ممنون میشم تازه عقد کردم نمیدون ...

من فقط عزیز کارم لوازم برقی هست و عمده فروش و فروشنده لوازم برقی هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من فقط عزیز کارم لوازم برقی هست و عمده فروش و فروشنده لوازم برقی هستم

آها 

مغازه داری گلم؟

مارک لوازم برقی هم بهم بگو 

هزار تا مارک هست کدوم بگم.الان جاروبرقی فیلیپس اصل داره سرخ کن اصلش هست چایساز بوش اصل هست.باید فروشندت بشناسی بدونی کار اصل میاره.خردکن برقی گفته بودم.سرویس قابلمه الان لایف اسمایل کیفیتش بالا هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

آها  مغازه داری گلم؟

من کارام انلاین و سفارشی میارم برای مشتری.و پیج دارم.مبخاین پیحم بفرستم براتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

هزار تا مارک هست کدوم بگم.الان جاروبرقی فیلیپس اصل داره سرخ کن اصلش هست چایساز بوش اصل هست.باید فروش ...

من قابلمه فعلا یدونه روگین خریدم این مارک خوبه؟