2777
2789
عنوان

آخرین باری که گریه کردی کی بود؟

710 بازدید | 32 پست

گریه‌ای که حس کردی کاش دنیا اونجا تموم میشد

گریه‌ای مثل ضجه

واس من اون گریه ۱۰سال پیش بود ثانیه به ثانیه‌اش تو ذهنمه

زیر دوش نشستم  ضجه زدم و نفرین کردم

اون موقع عقل و منطق الان و نداشتم 

بعد ۶ ۷ سال از اون گریه و نفرین عین حرفی که پیش خدا زده بودن همون بلا سر اون فرد اومد

دقیقا چیزی که گفته بودم

دلم خنک نشد

فکر میکردم خوشحال میشم

اما غم گرفت منو 

مال شما گریه غم‌انگیزتون کی بود

لحظه‌ای که دلت واس خودت سوخت

یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ ساعت حوالی ۹ شب 💔

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی که بابام گفت محاله به ازدواج با عشقت رضایت بدم و ارزوی مرگ کردم هزار بااار💔😓

ولی خب همه چی درست شد خداروشکر🥰

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

۹،۱۲ دقیقه امشب  ک الان دارم پاک میکنم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خیلی وقت ها ازته دلم زجه زدم😢یه جوری زجه زدم که انگار ۲۰۰کیلو غم رو سینه ام سنگینی میکرده وراه نفس کشیدنمو بسته بوده

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
چند دقیقه پیش .... هروقت بهم یادآوری میشه مامانم دوسم نداره 🙂😍

عوضش خودت خودتو دوست داشته باش

ارزشی که به خودت بزاری 

بعدا کاری میکنه که کسی که دوستت هم نداره برات ارزش قائل باش

چن دیقه پیش 

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

امروز صبح . بغضم شکست راستش آنقدر ناراحتم که دوست ندارم در موردش حرف بزنم دردی که باعث سکوت آدم میشه سخت تر از دردیه که میخوای فریادش بزنی

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.