2777
2789
عنوان

سوال درباره بيبي چك و بارداري

309 بازدید | 21 پست

سلاام

من پري م منظم نيس

ولي معمولا بين ٣٠ تا ٣٤ روز ميشم

الان روز ٣٣ ام ولي مثل هرماه علايمو ندارم مثلا هميشه يه هفته قبل پري من دل دردو داشتم ولي اين ماه اصلا نداشتم

تازه از ديروزه بعضي علايم اومده

حالا بنظرتون فردا صب بيبي بزارم جواب دقيقو ميگه؟؟

مارك مديكور بود مثبت كاذبش زياد بود؟؟

چه ماركي بگيرم بهتره؟؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فلافل با استرسش چيكار كنم

نميخوام باشم

ميخوام زعفرون و رازيانه بخورم ميترسم حامله باشم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

پس نميزارم اگر الان جواب نميده

خداكنه به آخر هفته نرسيده تموم بشه اگر نشد ميزارم

٣ روز ديگه ميزارم

استرس نده به خودت بزار بیبی چک سه چهار روز زودترم نشون میده اونایی که نشون نمیده تعدادشون کمه من چهار روز قبل از موعد مدیکور نشون داد تازه هاله هم نبود قشنگ خط کمرنگ بود 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

واي سارا پس حتما ميزارم

فردا صب ميزارم

من نرمالم ٣٢ روزه اس

فردا ميشه ٣٤ مين روزم

واي سارا پس حتما ميزارم فردا صب ميزارم     من نرمالم ٣٢ روزه اس فردا ميشه ٣٤ مين روزم

اگه باردار باشی احتمالش خیلی بالاس نشون بده گفتم بهت اونایی که نشون نمیده کمن بیشتریارو نشون میده ، درسته منفی باشه ادم تو ذوقش میخوره ولی من فک میکنم استرس این چند روز اخر اگه باردار باشی بیشتر بچرو اذیت میکنه واسه همین میگم بزار ولی احتمال اینم بده باشی و نشون نده یعنی غصه نخور بعدش اونم ضرر داره ولی بازم غصه خوردن ضررش از استرس و دلشوره ی انتظار کمتره

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
فلافل با استرسش چيكار كنم     نميخوام باشم ميخوام زعفرون و رازيانه بخورم ميترسم حامله ...

ا بچه نمی خوای پس حتما بارداری😂😂😂

من امضام رو که از سر راه نیوردم😆😆

ایشالله که نیستی هر چی خیر هست پیش بیاد برات. هورمون ات قاطی شده پیش بیاد همیشه

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐