2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

142 بازدید | 17 پست

بچه ها یه پسری که دو هفته باهاش دوست بودم. بعد دو هغته گفت حس معمولی بهم داره و دوستم نداره. چی کار کنم. افسرده شدم. در حالی که تو این دو هفته هر روز لاو می ترکوند. عشقم و خانمم و 

.. می گفت. ولی من دوستش دارم. وابستش شدم. عصر پیامش دادم کاش این جاده، یک طرفه نبود. 

اولا پیامتو پاک کن سبک نکن خودتو 

این احتمالا منتظر یکی بوده برگشته یا یکی دیگ پیدا کرده 

بیخیال دو هفته بوده دوسال نبوده ک نشه فراموش کرد

سخت می‌گیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته رابطه ما دو هفته بود. اون چند ماه ابراز احساسات می کرد. تو محل کار. به همه ام گفته بود 

همه ی پسرا اینجورن. اولش با عشق و علافه میان جلو بعدش که مطمئن میشن طرف عاشق شد میزارن میرن..

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
اولا پیامتو پاک کن سبک نکن خودتو  این احتمالا منتظر یکی بوده برگشته یا یکی دیگ پیدا کرده&nb ...

نه گفت کسی رو پیدا نکردم

بعدم همکار بود. گفت حسم بهت در حد همکاریه. پنج ماه همش ابراز احساسات می کرد. تا منم علاقمند شدم بهش. حالا بعد دوهفته رابطه اینطوری گفت. بعد گفتم پس این همه خانومم و عشقم و...... می گفتی چی شد. گفت هنوزم می گم. ولی در حد همکاری دوستت دارم