خب عزیزم شماهم مثل خواهر من با همه کات کن و خودتو راحت کن،من باخواهرم کات نکردم اما ترجیح میدم چادر ...
کات کردم دقیقا چون واقعا اذیت میشم دستم خودم نیست دیگه جون تمیز کردن هم دیگه ندارم ولی خب مسافرت اینا خودم اذیت میشم هتل نمیتونم برم از دستشویی نمیتونم استفاده کنم و این اذیت کننده اس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتنا باید سعی کنم متأسفانه یواش یواش شروع شد الان متاسفانه گسترده شده جایی نمیتونم بشینم مثل اسنپ یا صندلی جایی باید سریع لباسمو بشورم و اذیت کننده شده
حتنا باید سعی کنم متأسفانه یواش یواش شروع شد الان متاسفانه گسترده شده جایی نمیتونم بشینم مثل اسنپ یا ...
منم وسواس داشتم اما اصلاحش کردم،دیدم با وسواس هم خودم هم همسرم اذیت میشیم،هم بقیه دلشون میشکنه،من که بیشتر از اسلام نمیدونم گفته دیدی نجسه ندیدی پاکه،اینطور بخودم مشاوره دادم خوب شدم
منم وسواس داشتم اما اصلاحش کردم،دیدم با وسواس هم خودم هم همسرم اذیت میشیم،هم بقیه دلشون میشکنه،من که ...
من اخه در نجسی اینا نیست مثلا خونمو گذاشته بودم برای فروش مشتری میومد با بنگاهی من صندل گذاشته بودم جلو در موظف بودن بپوشند چون اعتقاد این بود طرف از صبح پاش تو کفش بوده عرقی نباید رو سرامیک یا فرش بزاره یا مثلا در کمد خودم باز میکردم میگفتم اون از صبح دستشو هزار جا زده اینطوریه