2777
2789
عنوان

حالم یجوریه🥲🥲🥲🥲🥲🥲

136 بازدید | 15 پست

احساس میکنم هرچی میخورم همینجوری توی معدم میمونه مثلا دو سه ساعت پیش شیر موز خوردم ، الان شربت آلبالو خوردم شیرموزه میاد بالا کلا از دیروز اینجوریم خیلی رو مخمه چی بخورم معدم یکم شست و شو بده؟👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯

چیزای نامربوط میخوری اخه

شیرموز و شربت آلبالو؟

چیزی نخور دو دیقه بذار بره پایین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدت خراب شده یا داری سرما میخوری یا خوردی تب نداری؟ تحمل کن میگذره سعی کن اگه میبینی بالا میاری چ ...

من سرما خوردگیم همیشه با گلودرد شروع میشه فکر نکنم سرماخوردگی باشه ، نه بالا هم نمیارم🙁

معدت ضعیف شده تا شب چیزی نخور ک قبلیا هضم بشه بعدشم ی شام ساده بخور ک اذیت نشی

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

دو سه ساعت فاصله کمه ینی واقعا؟!🥲

اخه وقتی میبینی معدت خرابه دو تا چیز بیخود نامربوط که پشت هم نباید بخوری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
معدت ضعیف شده تا شب چیزی نخور ک قبلیا هضم بشه بعدشم ی شام ساده بخور ک اذیت نشی

ربطی داره به به هم خوردن خواب؟؟ من این چند وقت اوضاع خوابم به خاطر امتحانا داغون بود خیلی کم خوابیدم احساس میکنم واسه اونه

من سرما خوردگیم همیشه با گلودرد شروع میشه فکر نکنم سرماخوردگی باشه ، نه بالا هم نمیارم🙁

من پارسال تابستون یبار اینجوری شدم جونم بالا اومد به معنای واقعی کلمه

تا شب چند کیلو کم کردم

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

اخه وقتی میبینی معدت خرابه دو تا چیز بیخود نامربوط که پشت هم نباید بخوری

اصلا سابقه نداشتم اینجوری شم معدم ضعیف نیست شاید به خاطر شب بیداریا‌ و استرس امتحاناست‌:))،،