یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثبت باشه دو روز قبلشم نشون میده البته تجربه ای ک من دارم سر پسرم یه هفته مونده بود مثبت بشه الانم ...
منم سه تا بارداری داشتم ک دوتاش سقط شد ولی سر هر سه تاش معطل نمیشدم تا میزدم مثبت میشد ..الانم تنبلی تخمدان دارم کلا این اتفاقا برام طبیعیه اما دلم میخاد باردار باشم عین خلا همش دنبال بی بی چک مثبتم 😓 ۱۷ اردیبهشت شدم
پیاده روی کن قندم حذف کن کامل باردار میشی شک نکن از اون بالایی بخواه فقط من دو ...
اخه میگم سر هر سه تا ب محظ شک میزدمو مثبت میشد دوتای اولی ک تحت نظر دکتر بودم و فک میکردم چون دارو میخورمو امپول زدم بعد هر اقدام باردار میشم 😂 ولی سر اخری تحت نظر دکتر نبودم و حتی بچه شیر میدادم و پریود نمیشدم باردار شدم یروز خیلی سر گیجه داشتم گفتم برم بیبی بخرم زدم مثبت شد ولی سقط شد متاسفانه دی ماه پارسال ازون ب بعد پریود شدم هرماه اونم منظم سر ماه میومد واسه منی ک همیشه با قرص و امپول پری میشدم غیر قابل باور بود . الان باز این ماه اینجوری شده 😓