2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبت باشه دو روز قبلشم نشون میده البته تجربه ای ک من دارم

سر پسرم یه هفته مونده بود مثبت بشه الانم دو روز مونده بود

آخرین پریودیت کی بوده؟من ۲۰ اردیبهشت 

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

مثبت باشه دو روز قبلشم نشون میده البته تجربه ای ک من دارم سر پسرم یه هفته مونده بود مثبت بشه الانم ...

منم سه تا بارداری داشتم ک دوتاش سقط شد ولی سر هر سه تاش معطل نمیشدم تا میزدم مثبت میشد .‌.الانم تنبلی تخمدان دارم کلا این اتفاقا برام طبیعیه اما دلم میخاد باردار باشم عین خلا همش دنبال بی بی چک مثبتم 😓 ۱۷ اردیبهشت شدم

منم سه تا بارداری داشتم ک دوتاش سقط شد ولی سر هر سه تاش معطل نمیشدم تا میزدم مثبت میشد .‌.الانم تنبل ...

پیاده روی کن

قندم حذف کن کامل 

باردار میشی شک نکن 

از اون بالایی بخواه فقط 

من دوروز و ۵ روز قبل موعد نش.ن داد

هر بدنی ی جوره ممکنه نشون نده فعلا

ایشالله ک باردار باشین شما

پیاده روی کن قندم حذف کن کامل  باردار میشی شک نکن  از اون بالایی بخواه فقط  من دو ...

اخه میگم سر هر سه تا ب محظ شک میزدمو مثبت میشد دوتای اولی ک تحت نظر دکتر بودم و فک میکردم چون دارو میخورمو امپول زدم بعد هر اقدام باردار میشم 😂 ولی سر اخری تحت نظر دکتر نبودم و حتی بچه شیر میدادم و پریود نمیشدم  باردار شدم یروز خیلی سر گیجه داشتم گفتم برم بیبی بخرم زدم مثبت شد ولی سقط شد متاسفانه دی ماه پارسال ازون ب بعد پریود شدم هرماه اونم منظم سر ماه میومد واسه منی ک همیشه با قرص و امپول پری میشدم غیر قابل باور بود .‌ الان باز این ماه اینجوری شده 😓

عزیزم انشالله ک مثبت میشه

ممنون هرچی خدا بخواد 😓

ولی بعید میدونم چون من تنبلی شدید دارم یا باید قرص و امپول مصرف کنم ک پری بشم یا اینکه ب خودش بزارم میبینی دوماه یا بیشتر طول میکشه ک بیاد ...