حاملگی که راحته در برابر شب بیداری و کولیک و رفلاکس و مریضی و تب و غذا نخوردن و از شیر گرفتن و از پوشک گرفتن و .........😅😊🤭😅😅
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
من ۳۵ هفته هستم. از صبح تا حالا پهلوی چپم بدجور گرفته در حدی ک فکر کنی سنگ کلیه دارم اصلا نمیتونم تکون بخورم. دو هفته دیگ زایمان کنم راحت شم. بی خوابی بچه رو میشه کاری کرد ولی سختی بارداری بدتر از بدخوابی بعد زایمانه
منم هفته دیگه وارد ۵ ماه میشم ،هرروز ی چالش جدید دارم واقعا اوایل بارداری راحتتر بود مخصوصا الان ک دندون دردهم اضافه شده چند روز هرچی دکتر بود رفتم فقط پاس میدن ب همدیگه خیلی خسته شدم
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ