2777
2789
عنوان

وای بارداری روز بروز سخت تر ازدیروز

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 47 پست

حاملگی که راحته  در برابر شب بیداری و کولیک و رفلاکس و مریضی و تب و غذا نخوردن و از شیر گرفتن و از پوشک گرفتن  و .........😅😊🤭😅😅

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۶۵کیلوام

نه افزايش وزنتو 

شنبه دكتر بودم خانمه سي كيلو اضاف كرده بود😐😐😐😐

من تا هفت ماه ويارم خيلييييي وحشتناك بود ٨كيلو كم كردم 

بعد كاهش وزنم تموم شد ولي افزايشم نداشتم 

ويارش برا من انگار شبيه جون دادن بود 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
مرسی که ارومم میکنی .. دلداری بده بابا    

😂😂ولی همش شیرینه بروز دلت تنگ میشه من پسرم میبینم میگم یادش بخیر انگار دیروز بود تو شکمم بازی میکرد روز شماری میکردم ببینم چه شکلی میشه😍

حاملگی که راحته  در برابر شب بیداری و کولیک و رفلاکس و مریضی و تب و غذا نخوردن و از شیر گرفتن و ...

وای کولیک و ریفلاکش پدر درمیاره من شبا با گوشیم صدای سشوار میذاشتم تا صبح بچم تخت می‌خوابید فقط بیدار میشدم بهش شیر میدادم 

من ۳۵ هفته هستم. از صبح تا حالا پهلوی چپم بدجور گرفته در حدی ک فکر کنی سنگ کلیه دارم اصلا نمیتونم تکون بخورم. دو هفته دیگ زایمان کنم راحت شم. بی خوابی بچه رو میشه کاری کرد ولی سختی بارداری بدتر از بدخوابی بعد زایمانه

منم هفته دیگه وارد ۵ ماه میشم ،هرروز ی چالش جدید دارم واقعا اوایل بارداری راحتتر بود مخصوصا الان ک دندون دردهم اضافه شده  چند روز هرچی دکتر بود رفتم فقط پاس میدن ب همدیگه خیلی خسته شدم

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ