2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری اخه؟

بررای من تو خود  همین نی نی سای خیلی پیش اومده

دختره چند سال از من کوچکتر بود هرچی دلش خواست گفت بهم گفت هیچی نیستی  خب ایا واقعا به گفته ی اون هیچی نیستم؟

خنده داره وقتی تحقیراشون بی ربطه باید بخندی

هر کی یه مدلیه یکی ساکته و درونگرا یکی همش حرف میزنه مثل من و انشرلی  

هرکی یه تیپ شخصیتی داره و با ارزش و محترمه اتفاقا نظر من اینه اونایی که ساکت و درنگران باهوش ترن چون بیشتر مغزشون فعاله تا زبونشون..خب این خودش باعث اعتمادد به نفسه

رییس جمهورو روزانه چندین بار مردم بهش میگفتن 6 کلاسه..یا تو مناظره جلوی چشم چندین میلیون ادم بهش گفتن 6 کلاسه و سعی کردن تحقیر کنن

ایا خم به ابرو اورد؟؟؟ خیر

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بررای من تو خود  همین نی نی سای خیلی پیش اومده دختره چند سال از من کوچکتر بود هرچی دلش خواست گ ...

اخه میدونی مشکل از منه؟ من فقط میتونم با کسایی که صمیمی ام زیاد حرف بزنم و تا صمیمی نشدم نمیتونم با کسی ارتباط برقرار کنم 

اخه میدونی مشکل از منه؟ من فقط میتونم با کسایی که صمیمی ام زیاد حرف بزنم و تا صمیمی نشدم نمیتونم با ...

این مشکل نیس خب خودتم میدونی

طبیعیه باهرکی صمیمی تر باشی میتونی راحت باشی

ارزش فکر کردنم نداره چون حرفش بسیار بی معنیه

احتمالا ادم پرحرفیه کسی ک زیاد حرفد میزنه خطاهاش زیاد میشن ممکنه هیچ منظوری نداشته باشه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜