2777
2789
عنوان

جواب پزشک قانونی بابام اومد🚶🏻

285 بازدید | 11 پست

پدرم ۵ ماه پیش فوت کرد دقیقا روز امتحان زبانم خاک سپاری اش بود الان هم ک جواب پزشک قانونی اومده فردا امتحان زبان دارم 

کلا بهم ریختم نمیتونم بخونم همش دارم ب این موضوع فکر میکنم ی جورایی از زبان تنفر گرفتم میدونم بی منطقه ای ولی حس خوبی نسبت بهش ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فوت کردن؟ روحش شاد عزیزم الان توی شرایط خوبی نیستی نرو

تصادف کرد تا همین دیروز فکر میکردم تصادف کرده 

ولی پزشک قانونی زده مصرف الکل فاسد و ضربه

نمیشه نرم 

نوبت اول هم نرفتم امتحانو بدم الان این نمره ام برای نوبت اول هم ثبت میشه

تصادف کرد تا همین دیروز فکر میکردم تصادف کرده  ولی پزشک قانونی زده مصرف الکل فاسد و ضربه نمیش ...

خاهر من زیاد برا درس خودتو اذیت نکن برودرحد قبولی یه چیزایی بنویس بامدیرتونم حرف بزن شرایطتو بگو اوناهم درک میکنن

خاهر من زیاد برا درس خودتو اذیت نکن برودرحد قبولی یه چیزایی بنویس بامدیرتونم حرف بزن شرایطتو بگو اون ...

مدیرمون در جریانه اره حالا تا صبح یه چیزایی میخونم ، نمره این درس اصلا برام مهم نیست

ممنون💖