2777
2789

چهره خوبه و مهربونم ولی شاید در حد یکی دو تا فقط پیشنهاد داشتم.

الآن ۲۸ سالمه و برام سواله واقعا چرا کسی بهم پیشنهاد نداده حتی تو دانشگاه 

گاهی فکر میکنم فقط منم که با پسری دوست نبودم

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتر بابا میان تپه تپه میرینن تو زندگیت و میرن میخوای چیکار ،پسرای الان سم خالص و سوهان روحن

تنها چیزی که تو سال ۱۴۰۴ میخوام یه شوهررره.خدایا یه شوهررر بهم بده مرسییی ازت ماچچچ بهت خدا جونم🩵🥹💋

اجتماعی بودن هم مهمه 

به نظر زیاد ربطی نداره.

دوستم اخلاقش جوریه که خودش میگه بقیه فکر میکنن مغرورم. اصلا حرف نمیزنه ولی دوست پسر داره

دوستی با پسر که هنر نیست .چیزی از دست ندادی . ولی جدا از اون شاید طرزبرخوردت زیادی جدی و خشکه.   ...

قبلا آره ولی چند سالیه خودمو عوض کردم 

خوش به حالت 

چرا؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
به نظر زیاد ربطی نداره. دوستم اخلاقش جوریه که خودش میگه بقیه فکر میکنن مغرورم. اصلا حرف نمیزنه ولی ...

دوستت در خفا اجتماعی هست به تو که نمیگه 

مثلا تو از دایرکت اینستا و چت های خصوصی اش خبر داری؟؟؟

من اونموقع که دانشجو بودم هر چی پیشنهاد داشتم از سمت پسرهای دانشگاه از ریپلای استوری هام شروع میشد خیلی استوری میذاشتم استوری ها هم یه جوری بود بشه در موردش حرف زد اصلا استوری دپ هم نمی داشتم