2777
2789
عنوان

فیلم در انتهای شب

| مشاهده متن کامل بحث + 3545 بازدید | 40 پست
نه زیادی توی زندگی نقش مادر داشته نقش همسریش فراموش شده

دقیقا ، تو اون زمینه اتفاقا کم گذاشته و بیشتر گله ی شوهرش تو اون زمینه بودش.

مثلا همینکه زن همسایه اینقدر به شوهر نزدیک شده، از خلا استفاده کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی انقد از خودمون‌مایه‌میزاریم که بعدش حس قربانی شدن داریم 

دقیقا 

من چند روز پیشا همونجوری ک خانومه کم آورد منم کم آوردم ب شوهرم گفتم جداشیم توافقی همدیگر رو هم اذیت نکنیم دعوا و جدال هم نکنیم ب خانواده هامونم نگیم چون بابای من اصلا با طلاق موافق نیس مهریه منم مثل مهریه خانومه دمه دستی هسش راحت میشه داد اما شوهرم جدی نگرفت زد ب رگ مسخره بازی و من حالم بدتر شد

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

اما خب ماهی ام انتظار داره که مرده بددن اون بمیره

همون دیگه...چهرش دیدنی بود

ماهی زیادی خسیس و اقتصادی بود با این کارش زندگیش پاشید...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خانومه نیاز داشت یه مدت بره استراحت کنه تا قدرشو بیشتر بدونن و مستقل تر بشن شوهر و بچه اش ولی به نظرم اقا در حالی که عمیقا حقو به خانومش میداد ولی از زور فشار مالی و سرخوردگی های اجتماعی که براش پیش اومده بود به خانومش بی احترامی کرد 

ول کن هم نبود، غذا و بعد هم سوییچ

خیلی 🐛داشت

مرد جذاب مجرد پیدا کرده بود معلومه دیگه...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آره کوتاه ، نوشته بود مینی سریال، نشون داد بردن جسد صفا رو انداختن تو بیابون 

اره منم اونجا رو دیدم

ول کن هم نبود، غذا و بعد هم سوییچ

دقیقا همینه دو روز به همسرت سرویس نده بعد ببین چند تا تنهای پر از خلا عاطفی دورشو می گیرن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

فیلم محشریه

نکته پند اموزش اینه خودتو از همه بیشتر دوست داشته باش فداکاری بیجا نکن حالت خوب باشه

و بعدها بخاطر خریت خودتو سرزنش نکنی

و اینکه عشق زیاد ویرانگره اگه هر دو طرف رسم عاشقی بلد نباشن 

با ابله بحث نمیکنم