2777
2789

دکتر بخاطر کیست برام نوشته از روز سوم پریود شروع کنم رویی یکی بخورم تا سه ماه 

از کی رابطه محافظت نشده مشکل نداره؟؟ یعنی جلوگیری نکنم باردار نمیشم ؟؟ از همون روز ک میخورم اثر داره ؟

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   

اولین بار که میخورین تا یک هفته قرص بدون تاثیر هست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یکماه ک کامل خوردی از ماه دوم میتونه بعنوان روش جلوگیریت باشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ریسک نکن کلا همیشه در کتار هر روشی طبیعی هم جلوگیری کن با وازکتومی ای یو دی بار دلر شدن چه برسه قرص

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

فکر نمی کنم از روز پنجم باید بخوری و اینکه روش کامل توضیح داده دیگه و خیر فکر کنم حداقل یک ماه باید بخوری بعد جلوگیری نداشته باشی من قرص نمی‌خورم قبلاً من هم سه ماه برای رفع کیست خوردم و دقیق بلد نیستم 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ن عزیزم از ماه دوم میتونی جلوگیری نکنی  منم دکتر بهم داده بود نتونستم استفاده کنم عوارضش اذیتم ...

ببخشید عوارضش خیلی بده؟ من فک میکردم راحت ترین روش همین قرصه🥲 البته من هنوز عقد هستم برای بعدن دنبال روش بودم🥲

ببخشید عوارضش خیلی بده؟ من فک میکردم راحت ترین روش همین قرصه🥲 البته من هنوز عقد هستم برای بعدن دنبا ...

عصبی میشدم زیاد گشنم میشد 

کلا تغییرات خلق و خو زیاد بود 

همش حالت تهوع داشتم+یبوست