2777
2789

سلام دوستان کسی دعا برای مهر و محبت گرفته که اثر کنه؟

چند وقت میکشه تا دعا اثر کنه؟

من الان 4 روزه گرفتم سه تا دعا داد یکیو گفت آویزون کن تو باد یکیو بذار تو بالشت یکیم هیچکاری نکن...ولی هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده طرفم رفته از همه جا بلاکم کرده به نظرتون اثر میکنه صبر کنم؟

الکیه باور کن 

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دعا رو باور کنی تا تاثیر گذاره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

عزیز دلم این آدما خیلی شیطانی و خبیثن.. اجنه و موجودات بد رو وارد زندگی آدما میکنن

تو همین سایت سرچ کن ببین چه اتفاقات بدی برای آدمایی که دعا گرفته افتاده..

این دعا حتی اگه به ظاهر موضوع مثبتی داشته باشن بازم خطرناکن 

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

اول دعای رفع انسداد میگرفتی تا از بلاکی خارج شی🤣

ولی چرا تا این حد خودتو خار کردب وقتی طرف بلاکت کرده رفتی دنبال دعانویس. یذره واسه خودت ارزش قائل شو. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
عزیز دلم این آدما خیلی شیطانی و خبیثن.. اجنه و موجودات بد رو وارد زندگی آدما میکنن تو همین سایت سرچ ...

بله کسی هم دعامی خواد باید به دفاتر مراجع زنگ بزنه راهنمایی مب کنن برای خوندن سوره ومفاتیح

همون کافیه

کاش همه رو بریزی تو اب روون بره

دعاها اکثرا موکل دارن میدونی یعنی چی؟

یعنی یه جنو مجبور میکنن که برای تو یه کاری بکنه

مثلا به شوهرت القاکنه که دوستت داشته باشه

حالا یا جنه اونکارو درست انجام میده یانه

ولی بالاخره چون مجبوره که موکل اون طلسم باشه

مطمین باش زهرشم به صاحب دعا مییرزه

من تجربه دارم که گفتم خوددانی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیز دلم این آدما خیلی شیطانی و خبیثن.. اجنه و موجودات بد رو وارد زندگی آدما میکنن تو همین سایت سرچ ...

آخه سراغه طلسم نرفتم حتی خوده کسی که ازش دعا گرفتم گفت من موکل ندارم فقط دعای قرانی میدم

کاش همه رو بریزی تو اب روون بره دعاها اکثرا موکل دارن میدونی یعنی چی؟ یعنی یه جنو مجبور میکنن که ب ...

آخه دعاش قرانیه موکل نداره من خودمم دمباله طلسمو جادو نیستم

نمیدونم تا ببینی دعای قرانیش چی هست

این اویزون کردن و اینا حتما طلسمه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

قرانی؟؟؟؟؟؟ینی الان ک باز میکنی فقط آیاته یا حروف عجیب غریب😺😏

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣