2777
2789
عنوان

رمان مذهبیِ خوب

2531 بازدید | 24 پست

رمان خوب ؛ مذهبی یا هر ژانر دیگه ای که یه چیزی ازش یاد گرفتین و وقتتون بیهوده هدر نرفت؟

ما‌بدان‌مقصد‌عالی‌نتوانیم‌رسید؛ هم‌مگر‌پیش‌نهد‌لطف‌شما‌گامی‌چند...Allah:)

من کتاب روسری آبی رو خوندم و دوستش داشتم توصیف نویسنده از صحنه ها عالی بود و واقعا باهاش گریه کردم 

در مورد شهید نسرین افضل هستش

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمان بهار رسوایی بهترینننننننننن رمانی بود که خوندم خیلی قشنگه😍

رمان بخاطر لیلا هم چون مذهبی خواستی میگم پسره مذهبی بود اگه خواستی بخون

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

کتاب ۳ دقیقه در قیامت هم ارزش خوندن داره به شدت در مورد تجربه NDE هستش

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

رویای نیمه شب نامیرا من او

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
یادت باشد خییلی قشنگهه

این رمانایی که تهش به شهادت ختم میشه تا یه ماه روح و روانمو بهم میریزه😅

رمان بخوای من پس از تو، من پیش از تو، دختر پرتقالی، کوری ،برباد رفته مذهبی منظورت چیه؟زندگی نامه ...

رمانای عاشقانه مذهبی که ارزش خوندن داشته باشن ؛ مثل آدم و حوا ، از آنِ من باش و ..

رمان بهار رسوایی بهترینننننننننن رمانی بود که خوندم خیلی قشنگه😍 رمان بخاطر لیلا هم چون مذهبی خواست ...

مچکر:)🤍