بارانsپاییزی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 982 عنوان اونایی که دختربچه بین ۶ تا۷ سال دارین قدووزنشون رومیگین ؟ 79 بازدید | 9 پست دخترمن ۱۱۸و وزنش ۲۰ نمیدونم یا ۲۱ کمه خیلی نه؟نگران قدشم .من۱۶۷شوهرم ۱۸۷ ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم. عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار 1403/03/22 | 12:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
booba00 عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 1687 نسبت به قد خودتون بله کمه قدش . بچه ها یهو قد میکشن نگران نباش
بارانsپاییزی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 982 نسبت به قد خودتون بله کمه قدش . بچه ها یهو قد میکشن نگران نباش الان ۶ سالو نمیشه ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم. عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار
بارانsپاییزی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 982 دختر من شش سالشه وزنش هیجده کیلوئه قدش چنده ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم. عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار
عمه۱هتی عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 17352 فک کنم اوکیه مال دختر بچه، مال من پسره ۷سالشه ۲۸ کیلوعه ۱۲۵ قدش
بارانsپاییزی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 982 فک کنم اوکیه مال دختر بچه، مال من پسره ۷سالشه ۲۸ کیلوعه ۱۲۵ قدش ماشالله ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم. عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار
بارانsپاییزی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 982 بین پسرا بزرگ نیست ، دختر با پسر فرق داره اره پسرامعمولا درشت ترن ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم. عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار