2777
2789
اسم سلیقه ایی عزیزم، من بخاطر تمسخر نابودم چرا ی مادر رو درک نمیکنید خوبه منم ب انتخاب شما ایراد بگی ...

عزیزم اتفاقا الان میخواستم برات بنویسم که قربون دلت بشم میفهمم چی میکشی ،اینکه یه عده بی فرهنگ جگر گوشتو اسمشو مسخره کنن ،ولی بهتره زیادم توجه نکنی اسم دخترم نهاله اوایل بهش میگفتن ناهار یا درخت ولی من زیاد توجه نکردم اتفاقا پیش همون آدما اسمشو آهسته و کشیده صداش میکردم که بدونن اسمش نهال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتخاب من ایرادی نداره خداایی 😂

نه مسلمه که ایرادی نداره،اصلا هیچ اسمی ایرادی نداره

اما من تو دور و اطرافم ابوالفضل های زیادی دیدم که ابولی یا ابول صداش میزنن،به حسین ها هم تو بچگی میگن خسین ،پس کسی بخواد مسخره کنه هر اسمی رو مسخره میکنه

انتخاب من ایرادی نداره خداایی 😂

شما همین که آنقدر به خود مغروری که میای میزنی تو سر بقیه و فکر می‌کنی بهترین نام ها رو تو سوا کردی کلی جای ایراد داری،😎

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عزیزم اتفاقا الان میخواستم برات بنویسم که قربون دلت بشم میفهمم چی میکشی ،اینکه یه عده بی فرهنگ جگر گ ...

نهال قشنگه، پسرا علاوه بر اطرافیان توی مدرسه هم پسرا اذیت مسکنن

میدونین کدوم بلاگر بود؟؟؟؟اسم پیجشو میگین بهم لطفا؟؟؟

نه بخدا، منم دنبالش نمیکنم ولی هراز گاهی تو اکسپلور میبینم، حالا مشخصاتشو میگم شاید شناختیش

همون که واسه پسرش جشن ختنه سورون بزرررگ گرفته بود کلی بریز بپاش کرده بود، خیلی رفت تو حاشیه بخاطر این موضوع

اسم پسرشم دقیق یادم نیست اما یه اسم کوردی بود که با (ژ) شروع می‌شد وقتی عوضش کرد دوباره اسم بعدشم با ژ شروع میشد