2777
2789

با یه پسری چندماهه تو تلگرام حرف میزنیم و دوست صمیمی هستیم تقریبا. روزی چندین ساعت حرف می‌زنیم.  باهم کتاب میخونیم و فیلم میبینیم. من ازش خوشم میومد و دوس داشتم رابطه ای بینمون شکل بگیره ولی اون اصلا نخ نمیده. وقتی خودش درد و دل میکنه و از دل شکسته و شکست عشقی و اینا میگه من تحویلش میگیرم دلداریش میدم و اینا ولی وقتی من کوچکترین حرفی راجع به خودم میزنم اصلا تحویل نمیگیره و حرصم درآورده

. غرورم جریحه دار کرده اخه موقعیتش و تحصیلاتشم از من پایین تره ولی چون علاقه مندیای مشترک داشتیم خوشم اومده بود ازش.میخوام تلافی کنم و یه جور باشم فکر کنه خوشم نمیاد ازش. اصلا خودش از من خوشش بیاد من تحویلش نگیرم. واقعا دیگه به یه ورمم نیس میخوام باشه که فقط کتاب بخونیم. بخاطر کتاب خونیمون نمیخوام رابطمو بهم بزنم باهاش. یبارم عکس خودمو تایم دار فرستادم گفتم بدونی داری با کی حرف میزنی فقط گفت خب دستت درد نکنه.

من همیشه هر وقت حرف دوس دخترای سابقشو میزد میگفتم برگرد باهاش، یا میگفت دوس دارم ازدواج کنم میگفتم همون دور و بر خودتون یکیو پیدا کن که بتونه درکت کنه. 

قبلا هم خودم خیلی پیشش چس ناله کردم و درد و دل کردم از اینکه تا حالا با کسی نبودم و احساس تنهایی میکنم و...

بعد در مورد کراشامونم حرف می‌زنیم بازیگرا و... 

به نظرتون چکار کنم، بدجور احساس حقارت بهم دست داده. دلم میخواد یه جور تلافی کنم و از طرفی هم بخاطر کتاب خونی نمیخوام رابطمون تمام شه چون خوب پیش میریم. 

یه کار دیگه هم که کردم شمارمو دادم بهش که وارد اکانت فیدیبو م بشه بتونه کتابه رو بخونه.من شمارشو ندارم.

هر دو ۲۸ سالمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما چرخ زاپاسی واسش و اینک اشتباه کردی این رابطه چرته ببخشید ک میگم ولی دلیلت واسه کتاب و اینا مسخرس تو. ب سنگم بری بگی یکم اب میشه نهایت ولشکن خودتو چرا اذیت میکنی و ی طرفه جلو میری بسه تمومش کن همه جانبه و خدانگهدار 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

همش که داره ازت سواستفاده میکنه انرژی منفیشو میاره پیش شما تخلیه میکنه میره از برنامه کتابخوانی بیرونش کن بعدم رابطتو باهاش کم کن خودتو مشغول نشون بده بهش پیام نده اگه حسی داشته باشه پیگیرت میشه

نمیشه همینجور ولش کنم اول باید تلافی کنم حقیرش کنم بعد

باور کن خودت بیشتر  اذیت میشی چون اون تغییری تو موضعش ایجاد نمیشه کسی که از اول قصدش یچیز دیگه بوده این حرکت تورو تحقیر حساب نمیکنه

Bye

مدام از خودت مایه گذاشتی و کاری نکرد نه؟:) به نظرم دیگه بیخیال شو و فقط کتابخونی رو ادامه بده. با گسترش بیشتر روابط با آدم های درست هم سعی کن از ذهنت بیرونش کنی. پلنی داری برای آینده؟ مهاجرت، شغل و اینا؟ رو اونا متمرکز شو

sasalele

مدام از خودت مایه گذاشتی و کاری نکرد نه؟:) به نظرم دیگه بیخیال شو و فقط کتابخونی رو ادامه بده. با گس ...

همون نکته مثبتش این بود که کتاب خونی رو دوباره شروع کردم واسه همین نمیخوام کات کنم ولی دیگه نمیزارم دردودل کنه و تحویلش نمیگیرم و سرد برخورد میکنم