2777
2789
عنوان

مامانهای دختر خانمها

2047 بازدید | 33 پست

می‌خوام دخترمو بفرستم کلاس ورزشی تکواندو بهتره یا کاراته دلیل هم بگید لطفاً

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من هنوز مادر نشدم اما اول از همه از دخترم میپرسم ببینم خودش به چیزی علاقه داره یا نه...

اگه هم نداشت خب میفرستمش یه ورزش که به رشدش کمک کنه

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکواندو هیجانی تره روی پاهاش هم بیشتر کار میکنن انعطاف پاهاش بیشتر میشه  به زودی می‌تونه ۱۸۰ ب ...

خب چون دختر هست مشکلی براش پیش نمیاد؟؟؟؟من ازین نگرانم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کاراته حرکات دست و پا داره و بخش کاتا داره ک نمایشیه و بخش مسابقه ک خشن تره... سبک jkaوjksو... داره سبک کیوکوشین داره و.. اگر میخوای واسه دفاع ازخودش و... سبک مبارزه و کیوکوشین بهتره و.... 

تکواندو با بیشتر درگیره و توی دست ضعیفه اونم سبک های مختلف داره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من خودم دخترم تکواندو کاره

عاشق رشته ورزشیشه و با هیچی عوصش نمیکنه

بنظرم بهتره؛چون همه رشته هاش باهمه ولی تو کاراته کاتا و کیوکوشین و ...جداس

تکواندو از ۳ بخش پومسه کیوروگی و هانمادانگ تشکیل شده که تو هرکدوم بهتر بود

اینده مسابقات تکواندو بنظر من بیشتره

من هنوز مادر نشدم اما اول از همه از دخترم میپرسم ببینم خودش به چیزی علاقه داره یا نه... اگه هم نداش ...

خب خودش زیاد اطلاعی نداره ازین ورزشها من بیشتر می‌خوام بفرستم یه چی که تا حدودی بتونه دفاع از خودش رو یاد بگیره دفاع شخصی نداشت کلاساش همین دوتا بود

من هنوز مادر نشدم اما اول از همه از دخترم میپرسم ببینم خودش به چیزی علاقه داره یا نه... اگه هم نداش ...

من الان این سیزدهمین ساله که دارم ووشو کار میکنم 

طی این سالها فهمیدم .

رزمی برای دختر واااااااجب تر از نونه شبه

مخصوصا تو این مملکت بلبشوعه ما

ولی ووشو خدایی یه چیز دیگه اس 

هم بوکسه

هم تکواندو 

هم کشتی

قشنگ تسمه ای می‌کنه بدن رو

من خودم دخترم تکواندو کاره عاشق رشته ورزشیشه و با هیچی عوصش نمیکنه بنظرم بهتره؛چون همه رشته هاش با ...

می‌تونه از خودش دفاع کنه؟میخوام یه چی بره که بتونه از خودش دفاع کنه دفاع شخصی نداشت کلاساش

اصلا هیچی نمیشه خیالت راحت 

اگه قرار بود برا کسی پیش بیاد که تو ایران اینقدر قهرمان نداشتیم 

مادر پدر اونا از منو تو نگران تر بودن اما بعد فهمیدن ربطی نداره

من الان این سیزدهمین ساله که دارم ووشو کار میکنم  طی این سالها فهمیدم . رزمی برای دختر وااااا ...

آره دقیقا برای همین می‌خوام بفرستمش ولی فقط کاراته هست و تکواندو بنظرت کدوم نزدیکتره به دفاع شخصی؟؟؟

بکارت و اینا؟؟؟ 

تا چیزی واردش نشه پاره نمیشه 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
می‌تونه از خودش دفاع کنه؟میخوام یه چی بره که بتونه از خودش دفاع کنه دفاع شخصی نداشت کلاساش

😂😂😂دیگه مثل قبل از دزد نمیترسه

تو حرکاتش حرکاتی هست که به سر ضربه میزنن و قدرت زیادی داره!حتی اگه قادر به دفاعم نباشه یدونه چرخشی بزنه تو شیکم طرف میوفته

ولی اره!خیلی خوب شده

ولی باید قبل هدچیزی به دخترت یاد بدی تکواندو برای دفاعه فقط دفاع نه دعوای خیابونی