2777
2789
عنوان

لباس مجلسی آستیندار پوشیده یا باز

644 بازدید | 11 پست

سلام 

عروسی برادرم در پیشه،یه مقدار از لحاظ فرهنگی تفاوت داریم،اونا بازتر از ما هستن.

البته برادرم و خانمش مثل همند و من پوشیده تر.

برای تالار مراسم مختلط نیست ولی احتمالا باغ تالار بنابر اصرار داداشم میگیریم.

اونا طبق نظر عروس میگفتن چون باغ تالار مختلط باشه ولی ما از همون اول گفتیم زن و مرد جدا،حالا آخر مراسم ایراد نداره ...

بنظرتون من لباس پوشیده بگیرم یا لباس باز اگه مختلط شد یه چیزی مانتویی روش بپوشم....

اصلا لباس باب میلم نشد برای مراسم نامزدی و عقد بپوشم.

برای عقدم فکر میکردم مختلط میشه لباس کاملا پوشیده  بلند و آستیندار گرفتم.

درصورتی که دیگران کوتاه و باز پوشیده بودن...

اصلا باب میلم نبود.

خودم دوست دارم لباس بدون آستین باشه که تفاوت داشته باشم ولی میترسم مختلط بشه آخر مراسم و بد بشه روش چیزی بپوشم...

پیشنهادی دارید...

در ضمن لباس ساتن الان مد هست بنظرتون ساتن بگیرم یا لباس کار شده سنگدوزی اینا بهتره بنظرتون

با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ی لباس بگیرید بین این دو.

آستین داشته باشه ولی نه زیاد بلند و تور باشه

ساتن بگیرید

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

من خودمم میگم آستیندار شیکه ولی عقدم همینطور بود لباسم آستیندار گفتم یه تفاوتی داشته باشه...

چون هم خودم هم مامانم و آبجیم عقد پوشیده و لباس آستیندار بودیم.

مامانم که آستیندار من بدون آستین بلند بگیرم

به نظرمن آستین دار هم شیکتره و هم راحت تره 

منم برا عروسی داداشم با اینکه عروسی مختلط نبود استین دار گرفتم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من واسه مراسم خواهرم لباس مجلسی بدون آستین ،وبلند گرفتم.یه کت هم گرفتم واسه آخر شب که مختلط میشه

بنظرتون بدون آستین شیکتره با یه کت روش....

یا کلا آستیندار بگیرم

ساتن بهتره یا مجلسی تر وسنگدوزی شده

بنظرتون بدون آستین شیکتره با یه کت روش.... یا کلا آستیندار بگیرم ساتن بهتره یا مجلسی تر وسنگدوزی ش ...

بستگی به لباس داره.لباس آستین دار که آستینش تور وکارشدس هم قشنگه.بدون آستین هم قشنگه.