2777
2789

قرار بود خانوادم بیان بهم برای اولین بار سر بزنن و تابستون امسال بیان خونمون که من ب شوهرم گفتم اما جواب سنگینی شنیدم با جدیدت گفت من ک میرم مغازه وقت ندارم ببرمشون بیرون منم ناراحت شدم گفتم ینی نمیتونی دو روز خودت بیکار کنی چیز خاصی نخواستم خانوادم ناراحت میشن گفت نمیتونم منم کشش ندادم از اونجایی ک عصبی شدم با لحن تندی گفتم خوب نبر خودم میبرمشون اونم در جواب گفت اگه گم بشید من نمیام دنبالتون ، در این حد بیشعوره ، خیلی جوش آوردم گفتم خوب نیا (یکم بلند گفتم) گفت چرا داد میزنی ک دیگه سکوت کردم از اون روز دیگه رفته تو خودش قهره اخم می‌کنه تو خودشه با من حرف نمیزنه کلا سرش تو گوشی فقط میاد خونه ناهار شام میخوره بعد می‌خوابه می‌ره سرکار ، انگار من کار اشتباهی کردم هر کسی جای من باشه همین برخورد می‌کرد ، 

الان میخام برم خونه خودمون تا دیگه با من این رفتار نکنه 

یا اگه دلش با من نیست بره طلاق بده جوون و عمر خودم و خودش از بین نره 

فک کرده من غریبم هر کار میخواد می‌کنه 

یبار از خونه ساعت ۲ شب بیرونم کرد 

بعد با منت اومد دنبالم کاش اون روز تاکسی می‌گرفتم میرفتم ترمینال همش کوتاه اومدم ب خانوادم چیزی نگفتم چون این مشاورا میگن بحث داخل خونه نبرید بیرون تو خونه حلش کنید اما این درست نمیشه

حس می‌کنه من کلفتشم ناهار بزارم شام بزارم بیاد بخوره بعد بره سرکار 

ن حرفی میزند ن صدایی ازش در میاد 

بیارم فک کنم بهم خیانت کرد آخه تو گوشیش چیزی دیدم ک‌بماند

فک کنم زندگی ما درست نمیشه دیگه خیلی آدم مغروریه خیلی اذیت می‌کنه با بی توجهی و رفتارش ، همیشه سر هر چیزی با من بحث می‌کنه 

ب من توهین می‌کنه ...

خسته شدم ازش

این شهر تنهام از خانوادم دورم این هم ک تنها کسی دارم اینجوری داره می‌کنه با من 

از لحاظ روحی نیاز دارم ب توجه اما رفتاراش خیلی بده مثل بچه ها قهر کرده دو روز با من حرفی نمیزنه 

شما ی راه حل بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با خانوادت اوکی  هستش..اونا بیان میبرتشون. خیالت راحت.

ولی درمورد اخلاق و رفتارش برو مشاوره. حتی خودت تنهایی..

طلاق اخرین راهه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عزیزم دوتایی برید پیش مشاوره

اگر واقعا خیانت میکنه بعید میدونم دوستت داشته باشه

قلبم درد گرفت از حرفات یاد خاطرات تلخ خودم افتادم 

شش سال تحمل کردم اما هی بدتر شد و‌خیانتاش دیگه جلوی چشمم بود علنا جلوی من میاورد خونه و عذابی که کشیدم خدا فقط شاهده از تحمل یک مرد خارج بود 

بلاخره با هر ترفند و زوری بود جدا شدم خداروشکر بچه نداشتم خلاص شدم بعضی مردا سرطانن واقعا

اوایل ازدواج همینه. داماد خودشو برا فامیل خانم چس می‌کنه.

شوهر منم همینطوری بود.

خونه مامانم نمی اومد. ولی خودم هر هفته میرفتم.

خانواده منو دعوت نمی‌کرد.

مامان و بابای منم صبح می اومدن منو می‌دیدند و میرفتن. بعد که میفهمید ناراحت میشد میگفت چرا نموندن  تا من بیام؟ منم گفتم وقتی دوست نداری اونارو ببینی و خونشون نمیری، احترام نمیذاری، اونا هم طوری میان که چشمت بهشون نخوره.

چند بار مثل خودش رفتار کنی درست میشه.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اصلا به قهرش اهمیت نده ونشون نده ک از قهرش ناراحتی خودتو بزن بیخیالی وگرنه یادمیگیرهدهروقت بخاد عذابت بده باهات قهرکنه.اون الان داره رفتارای مختلفو باتو امتحان میکنه ک ببینع کدومش جواب میده

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
عزیزم دوتایی برید پیش مشاوره اگر واقعا خیانت میکنه بعید میدونم دوستت داشته باشه قلبم درد گرفت از ح ...

اصلا مشاوره نمیره 

رفتارش کرد سالاری هست مثل پدرش 

اما تو خونه ما اینجوری نبود و من عادت ندارم ب ابن رفتار چون تو زندگی پدر مادر خودم ندیدم 

باید ی درسی بدم بهش ک درست بشه 

خسته شدم واقعا

از نظر زیبایی اخلاق تحصیلات خیلی بهتر از اونم اما آنقدر خودم کوچیک کردم جلوش و چیزی نگفتم و کوتاه اومدم ک هوا برش داشته 

اصلا به قهرش اهمیت نده ونشون نده ک از قهرش ناراحتی خودتو بزن بیخیالی وگرنه یادمیگیرهدهروقت بخاد عذاب ...

درسته ،

ولی یکدفعه ب سرم میزند برم و دیگه گوشی جواب ندم

اوایل ازدواج همینه. داماد خودشو برا فامیل خانم چس می‌کنه. شوهر منم همینطوری بود. خونه مامانم نمی ا ...

س سال گذشته و این هنوز همینجوریه 

من همیشه میرم با خانوادش بیرون یا خونه هامون اما این آقا انگار عذابش میدم خانواده بعد س سال دو س روز بیشتر نمی مونن خیلی بی انصافی اینشوهر من

اصلا مشاوره نمیره  رفتارش کرد سالاری هست مثل پدرش  اما تو خونه ما اینجوری نبود و من ع ...

خانواده خودش نزدیک شمان؟! زیاد سر میزنن؟! 

بگو خانواده خودت میان و تو نزدیکشونی حالا اونا یه بار میخوان بیان این حرفارو نداره که بعد از این همه مدت 

درسته ، ولی یکدفعه ب سرم میزند برم و دیگه گوشی جواب ندم

نه عزیزم ما ازین روزا زیاد کشیدیم اصلا بودو نبودش برات مهم نباش خودتو وابسته نشون نده نه دعوا کن نه منت کشی بزار خودش بفهمه قهرش بی اهمیته

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
خانواده خودش نزدیک شمان؟! زیاد سر میزنن؟!  بگو خانواده خودت میان و تو نزدیکشونی حالا اونا یه ب ...

دیشب گفتم بهش نیاز نیس خودتو بگیری بهشون زنگ میزنم میگم نیان، میگه. من ب اونا چیکار دارم من مشکلم با توعه