2777
2789

وقتی سوابق جز کنکوره ۱۸ ینی خراب کردن حضرتعالی

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا همون. درصد معدل لامصب اون ۱۸ جوری میکشه پایین. که یک ساعت بشینی فشار بخوری

الان خودم. همه درسا ۱۹ ۲۰ زبانو افتادم تازه معلمم باهام تو لجه.   کاری میکنه  شهریور ببینمش

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
تو درسایی که سوالا چالشی باشه 18 نمره بدی نیس

درسته ولی اینم در نظر بگیر بستگی داره نفر اول چن بگیره 

نفر اول ۲۰ بگیره چن صد نفرم ۲۰ بگیره شما هر چقدر بگو سوالات چالشی بود سازمان سنجش تراز بالا میده بهت؟

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

تو درسایی که سوالا چالشی باشه 18 نمره بدی نیس

اینایی ک به ۱۸.۱۹ میگن خراب کردن یا خیلی لوسن یا میخوان روحیه بچه ها رو خراب کنن آخرم هیچ گلی به سرشون نمیزنن با تک ماده قبول میشن ؛نهایی و کنکور شوخی بردار نیست

🤦🏻‍♀️🥴

استرس دادن به خودم کار درستی نیس 

درس خوندن قاعده داره عین بحث مغناطیس که برا خودش قاعده دست راست داره اونو یادبگیرید رو غلتک میفتید

استرس دادن به خودم کار درستی نیس  درس خوندن قاعده داره عین بحث مغناطیس که برا خودش قاعده دست ر ...

من دانشجوام دوست خوبم ،نیاز ب غلتک ندارم 

این درسا رو ۵سال پیش پس دادم 

ولی بعضیا واقعا هدفشون خراب کردن روحیه بقیست

به خودت استرس نده ولی به دیگران هم نده...!

من خودم دانشجوام چرا باید به دیگران استرس بدم؟😐

صدبارم اینجا تاپیک زدم استرس نداشته باشید تاپیک هامم هست😑

استرس دادن با اگاه کردن و نشون دادن راه فرق داره 

من دانشجوام دوست خوبم ،نیاز ب غلتک ندارم  این درسا رو ۵سال پیش پس دادم  ولی بعضیا واقعا ...

بنده کاری با روحیه کسی ندارم 

به عنوان کسی که این راه و رفته خواستم شرایط و یاداوری کنم 

از بچه های پارسال که بار اول این مدل کنکور و تجربه کردن بپرسید که چقدر تفاوت تو تراز کنکور داشتن به خاطر نیم نمره 

هیچوقتم‌کسی رو به سوی استرس سوق ندادم ، یاداوری کردم که بدونن باید با تمرکز بالا درس بخونن همین