2777
2789
عنوان

یه کنکوری بیاد دلداری

151 بازدید | 19 پست

بچه ها میشه یکی بهم بگه تراز سوابقم چی میشه من نمره هام بالای 19 عه ادبیاتو خراب کردم 18 میشم شاید 18.5 بچه ها ترازم چی میشه  

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگران نباش ادبیات سخت بوده نمره بالای۱۷.۵عالیه الانم برو امتحان بعدیو بخون

بنظرت خوب میشه ترازم خیلی ناراحتم اخه خیلیا خوب دادن ادبیاتو

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

عزیزم نمیخام نگران بشی ولی گاهی اوقات نمرات واقعیت لا چیزی ک خودت حساب میکنی خیلی فرق داره بنظرم منتظر نتایج باش 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
تراز کنکورت ۹۷۰۰ تا ۱۰۱۰۰ نهاییت هم همین حدود بیاد رتبت تقریبا ۹۰۰ منطقه میشه که پزشکی قبولی

این دیگه خیلی خوش بینانه است   

پارسال که تخمین مدیکال رتبه ها رو تقریبا همونی که گفت شد  بعدم چرا انقدر نگرانی مگه تیرو نمیخو ...

چرا اخه ادبیات درس مهمی بود .