2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 54 پست
دلم اصلا راضی به برگشتن نیست،خانوادش خیلی گیر دادن و اصرار میکنن

بایدم اصرار کنن. میدونن که زن زندگی هستی آدم درستی هستی بعدشم نوشون دستت هست. برگرد اماا حتما نصف خونه رو بگیر. حق طلاق بدرت نمیخوره. چون هر وقت هوس کرد باز بره پی هرزه بازی میگه حق طلاق داری برو طلاق بگیر و دوباره میندازه بیرون. اماا اگه نصف خونه برای شما باشه یا کل خونه دیگه چنین غلطی نمیکنه و جرات نداره بندازه بیرون چون خونه مال شما هم هست. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بایدم اصرار کنن. میدونن که زن زندگی هستی آدم درستی هستی بعدشم نوشون دستت هست. برگرد اماا حتما نصف خو ...

خب الان خانوادش با خودش میگن داره دندون گرد بازی در میاره دنبال این که خونه رو از چنگ ما در بیاره

خسته ترینم
عمرا بده چیه. رفته دوراشو زده دیده به درد نمیخورن هرزه ها برگشته شما هم‌ شرط بذار برای برگشتن . به خ ...

ببین اون حاشا میکنه میگه من با اون دختر نبودم سر لج و لجبازی این کارو کردم

خسته ترینم
خب الان خانوادش با خودش میگن داره دندون گرد بازی در میاره دنبال این که خونه رو از چنگ ما در بیاره

بگن بگو چه ضمانتی می‌دین که دوباره پسرتون برای یه هرزه خیابونی دیگه منو بچمو نندازه بیرون. من ضمانت میخوام که دلم قرص باشه برای برگشت به این زندگی که پسرتون خودش خراب کرد. 

عمرن بده

بهش بگو تضمین میخوام از کجا بدونم دوباره از خونه نندازیم بیرون من بخاطر بچه ها خونه میخوام نمیخوام اواره بشن از این حرفا بزن باهاش شرط کن 

خیانت اشتباه بزرگیه راحت باهاش کنار نیا بازم تکرارش میکنه و خیالش از تو راحته یمدت میری و برمیگردی

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

اگه قبول نکرد توهم نرو 

خانوادش گیر دادن به من،به خانوادش میگم چه تضمینی هست که بازم این کارو نکنه مادرش میگه اگه این کارو بکنه این دفعه من چوب تو کونش میکنم

خسته ترینم

کمی هم اذیتش کنی بد نیس ،بدم ازمردا ووزنای خونه خراب کن میاد،خدا به زمین سرد بکوبدشون ،وجود نحسشون از روی زمین برداشته بشه،یعنی چه با وجود همسر میرن زندگی یکی دیگه رو خراب میکنن