2777
2789

رو دیدم اونقده خوشگل بود همه مردم و زن نگاش میکردن اصلا ی وضعی بود قدش متوسط تپل مپل خوش قیافع بود سنشم بیست بیست و یک بیشتر نداشت چشاش آبی پوستش سفید موهاشم خرمایی ابروهاش پرپشت و چشاش درشت بود واقعا خیلی ناز بود عجب چهره ی دل نشینی داش، خط لب داشت و چال گونه خیلی تو بهرش رفتم عجب دختری بود،خدا الهی حفظش کنه، شده جایی برین مرد زن دختر پسر خوشگل همه نگاش کنن اونم طولانی؟!......بعضیا واقعا شاهکاره خلقتن.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم خوشکلیت دست کم نگیر خیلی هم هستن تو رونگاه می کنن واین حس وبهت دارن

ممنون ازت دوست عزیزم ولی اون دختره معرکه بود همه چیش معرکه بود منکه دختر بودم کلی نگاش کردم و براش آیه الکرسی می‌خوندم چشم نخوره

توهم خوشکلیت دست کم نگیر خیلی هم هستن تو رونگاه می کنن واین حس وبهت دارن

خیال کردم خانمی بهت گفتم دوست عزیزم لطفاً دیگه برا هیچ خانمی پست نزار فهمیدی الدنگ فهمیدی دیوونه