2777
2789

بچه ها من یه انرژی عجیبی تو وجودم  دارم نمیدونم اسمش چیه قدرت تلقین یا حس ششم یا مهره مار

نظر  شما چیه

اینجوریم که ب هرچیزی فک میکنم از عالم غیب برام فراهم میشه

یا گاهی هرچیزی ب زبونم بیاد اون براورد میشه

هر چیزی از ذهنم میگذره یه تاریخ مشخص برام معلوم میشه

مثلا چن وقت پیش مامانم گله میکرد که خونمون یه خواب هست منطقه زیاد جالب نیست اذیت میشم و این حرفا

همون حین از ذهن من یه خونه بزرگ سه خواب تو یه محله ای مامانم خیلی دوسش داره گذشت و بهشم گفتم، گفتم مامان تو یه روزی صاحب فلان خونه در فلان جا میشی خوشحال شد گف کی؟ گفتم بعداز سه سال و دقیقا همون خونه با اون مشخصاتی که دادم رو مامانم اینا خریدن

تقریبا یک ماه پیش یا کمتر یکی از آشناهامون فوت کرد و من رفتم مجلس ختمش اونجا خانمش داشت ب شدت خودشو میزد و گریه میکرد و من براش ناراحت بودم گریه میکردم یه لحظه ناخودآگاه اون صحنه که خودشو زد از ذهنم رد شد که من دارم خودمو میزنم ولی کی برام بیشتر از همسر میتونه اینقد عذاب اور باشه دخترم اومد جلو چشمم

و باورتون نمیشه یه هفته نگذشته بود دخترم کلا رو دستم بیهوش شد و بردمش بیمارستان و دقیقا عین همون حالت داشتم خودمو میزدم و شیون میکردم

یا مثلا ب یکی از فامیلامون گفتم فلانی زن زندگی نمیشه ببین کی بت گفتم اخرش جداییه و اخرش بعداز پنج سال جدا شدن 

ب یکی که بچه دار نمیشد ۱۵سال نازا بود بهش گفتم نگران نباش بچه دار میشی خدا بزرگه ولی همون لحظه یه چیز خیلی بدی از ذهنم گذشت که نمیگم چی بود ((نتونستم حرفمو پس بگیرم بگم تلاشتون بی فایدس  ناامیدش نکردم ولی بعدش خبر تست مثبتش رو بهم دادن حقیقتا نتونستم تبریک بگم چون میدونستم پوچه بعداز یک ماه گفتن ک بارداری خارج از رحم بوده و یه مشکل بدی داشته که باید کلا رحمش رو در میاروده

خیلی مثال ها هست ک بگم واقعا تعجب میکنین بنظرتون چرا اینجوریه؟ 

من هی میخوام بیخیال بشم و به هیچ چیزی فکر نکنم ولی واقعا نمیشه هی حواسمو پرت میکنم ولی نمیشه

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

یکم فک کن من امتحانمو عالی بدم یا بگو چی قبول میشم 😂

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خوش ب حالت 

علم غیب داری 

بنظرت سرنوشت من چی میشه 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا تمرکز کن ببین مزاحمم دست از سرم بر میداره؟سو استفاده کنم ازت🙃

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

اهان اینم بگم 

میرم یه مغازه ای دقیقا خیره میشن بهم زیبا نیستم که بگم محو زیباییم شدن ولی انگار یه انرژی اونارو جذبم میکنه که هرچی میگم قبول میکنن

مثلا رفتم یه طلا فروشی گفتم طلا اقساطی دارید گف بله خاتم گفتن شرایطش چیه گف شرایط نداره شما هرچی میخواین کارت ملی بزارین با یه ادرس و شماره تلفن در حد ۵۰تومن بردارین پیش پرداختم هرچی بدین حله

در حالی که خاله هام مامانم و خواهرشوهرام دنبال طلای اقساطی بودن هیچکس قبول نمیکرد میگفتن بخلطر نوسان قیمت و دلار 

یه نفرم که قبول کرد گف چک کارمندی بدون برگشتی پیش پرداختم یک سومش بدین چک هم یدونه یک ماهه بدین

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
بزن به بیخیالی مامانم همینجوریه ولی نه این مدلی بیشتر خواب میبینه

نه من خواب نمیبینم 

ولی اینکه هرچیزی از ذهنم میگذره اون براورده میشه منو میترسونه اسمش چیه من فک میکنم چون تلقین کردم اینجوری شدم نمیدونم واقعا

پارسال به شوهرم گفتم سال دیگه ماشین میخریم باورش نشد گف عمرا با این هنه بدهی 

ولی امسال خریدیم 

بدهیمون صفر نشده همسرم میگه توروخدا بگو کی بدهیمون صفر میشه و من از ذهنم میگذره که هیچوقت صفر نمیشه و نمیتونم اینو ب خودش بگم میترسم بگم سکته کنه 

الان دقیقا ۷ ساله ک ما بدهیامون تمومی نداره پول هستااااا هرچی میخوایم میخریم  بدهیارم بیشترشو میدیم ولی صفر نمیشه