2777
2789

گذشتمو ندید بگیرین در حال حاضر ادم بدبخت ،افسرده،و خداشاهده همین الان دارم گریه میکنم ،،،،،من از شوهرم با تمام وجود متنفرم ولی مطلقا مطلقا مطلقا راه طلاق ندارم به کی و کجا پناه ببرم؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا پناه ببر،همین الان اذان شده پاشو برو نمازتوبخون،ازش بخواه شوهرتوالاقل کنه،دوم اینکه اگه بچت بزرگهو شرایطش رو داری حداقل خیاطی چیزی یاد بگیر پول بیاد دستم خود به خود حالت بهترم میشه

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
به خدا پناه ببر،همین الان اذان شده پاشو برو نمازتوبخون،ازش بخواه شوهرتوالاقل کنه،دوم اینکه اگه بچت ب ...

ممنونم فدات شم با دل سوختم چه کنم روحیم نابوده بخدا قسم وسط جهنمم

اره

سعی کن سرگرمی داشته باشی برای خودت

کتاب بخون

زبان جدید یاد بگیر

ذهنت رو مشغول باید بکنی

مدیتیشن کن

تنفست رو درست کن

ورزش کن 

زیاد روی تنفرت از شوهرت مانور نده تو ذهنت

هر موقع حس تنفر اومد، سریع فکرت رو جای دیگه ای متمرکز کن. 

مثلا یهو به پرده ها نگا کن و متوجه جزئیات دوختشون بشو

کلا ذهنت رو سریع منحرف کن

سعی کن سرگرمی داشته باشی برای خودت کتاب بخون زبان جدید یاد بگیر ذهنت رو مشغول باید بکنی مدیتیشن ...

خیلی دوست دارم این تغییراتو تو خودم ایجاد کنم ولی همین که یادم میفته فکرش پیش کسه دیگه ای هست خودمو میبازم میگم من کجای این زندگیم ،،،،براش غذا حاضر کنم،خونه مرتب،بچه داری کنارش که اقا برگرده بخوره بخوابه دوباره بره

ممنونم فدات شم با دل سوختم چه کنم روحیم نابوده بخدا قسم وسط جهنمم

باور کن الان که دارممینویسم خودمم دلم ازشوهرم خون،اما بدون گریه کردن تو خونه ی مستأجری باگریه کردن توکافه ی لاکچری درحالی که دسرتو‌سفارش دادی آسمون نازنین فرق داره،منظورم اینکه منو شما که شوهر های داغون نصیبمون شده،خودمون باید شرایط رو برای خودمون وبچه هامون بهتر کنیم،طوری که فکر کنیم این ماییم وحدتی بالاسرمون ولاغیر،بعد اینکه همیشه همینه باپول هم روحیه ی خودت عوض میشه‌ هم اون بچه ها،چون میتونی بیشتر به خودت برسی،لبذس های بهتر برای خودت وبچه ها،پارک،غذای خوب وغیره

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
معذرت میخوام خریت کردم شنیده بودم اگه زن بچه بیاره مرد پابند زندگیش میشه

عزیزم خودت و برای کاری که شده سرزنش نکن عزیزان هم لطف کن نمک روزخم نپاشن