2777
2789

دوباره یاد اون خاطره افتادم اعصابم خورد شد. دوران قبل خاستگاریم ی دوستی داشتم هم دانشگاهیم بود در حد زنگ و اینا . شوهرمم هم کلاسیمون بود. خلاصه منو این دختره ک اسمش نازنین بود راجبه خودمون گفتیم اون گفت عاشق یکی از پسرای دانشگاهه ک چوپانه و پولداره ولی اون میگه اخلاقت ب من نمیخوره باهام بهم زده منم یواش یواش بهش اعتماد کردم و از زندگیم گفتم

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم ک فلانی ازم خوشش میاد اینجور ادمیه کلی از خوبیاش گفتم و گفتم با خونوادش صحبت کرده میخواد اخر ماه بیاد خاستگاریم اونم خوشحال شد تبریک گفت و ... .

بعد اون دیدم همش میگه چرا پسره اینجوریه اصلا محل نمیده چقدر بداخلاقه

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

به نظرم کثیفن ک میبینن یه مرد با زنشه ولی بازم صاف صاف توچشم مرده نگاه میکنن بدون اینکه همسرشو درنظر بگیرن

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

قبلش قرار بود جزوه بده گفت رفتم جزوه دادم فلانی تشکر خالی کرده ازم منم گفتم وای ببخشید اینجور اخلاقی نداره

من کادو پیچش کردم آماده س . 

نبوووووود؟

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

اقا من چقدر خر ک حواسم نبود این دختره قرار بود جزوه زو بمن بده چرا رفته پیوی نامزدم تازه بعدش طلبکاره منم احمق معذرخاهی کردم رفتم ب نامزدم گفتم چرا اینجور کردی ابرومو بردی این تنها دوستمه اسکرین شاتارو داد بهم

بعضی خانوما عاشق حس رقابت و برنده شدن هستن

مرد متاهل براشون مثل یه چالشه

دوس دارن به خودشون و بقیه ثابت کنن که میتونن حتی مرد متاهل رو شیفته و جذب خودشون بکنن

از چنین زنهایی باید دوری کرد

دیدم ای دل غافل این چ دوستیه اخه. جزوه داده و ب بهونه جزوه میخواست با نامزدم حرف بزنه تبریک گفته و شروع کرده از نامزدم تعریف کردن اونم چیزی نمیگفته هر دوسه تا پیام ی ممنون میگفته خیلیارو ج نداده منم رفتم سراغ دختره گفتم تو چرا پیام دادی😐برگشت بهم گفت عزیزم مگه چیه ما همکلاسیم کار بدی نکردم ک . حالا خوبه هنوژ نامزدت نیست