سلام خانوما پسرم 22 ماهشه تازگی از شیر گرفتمش شیر خودمو میخورد تا وقتی شیر میخورد صبحا دهنش بو نمیداد ولی الان شب تا صبح فقط دو سه بار آب میدم بهش و صبحا دهنش بو میده دندوناش خراب نیست و گلوشم عفونت نداره این بو طبیعیه؟ یا علامت مشکلی هست خدایی نکرده؟
شما از خواب پا میشی صبح دهنت بو میده تا چیزی نخوری هم از بین نمیره. از همون ناشتا بودن میاد. زیادم بهش اب نده ترش کنه
سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک) باتشکر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیدار میشه از تشنگی و گریه میکنه یه ته استکان آب میخوره باز میخوابه
اخیییییییی نی نی🥲 بهش اب بده اشکال نداره
بزار بخوابه 😭😂😂
سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک) باتشکر