2777
2789

به خدا اصلا نمیتونم تحمل کنم خدا بهت صبر بده شوهرتم به راه راست هدایت کنه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برخورد میکنم قطعا

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
بر سر این موضوع دیشب خیلی کتکم زد 

چقدر پرو یعنی میزد میگفت میخوام چت کنم ؟ چقدر یه ادم نامرد میتونه باشه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

من دیشب آمدم گروه هشو پاک کنم خیلی کتکم زد

مشکل شما قبل از اینکه این گروه باشه، کتک زدن همسرتون هست.

دفعه های پیش که کتک میزد هیچ کاری نکردین؟ وقتی حریم ها شکسته بشه طرف به خودش اجازه میده هر غلطی بکنه و دیگه جوابگو نباشه.

شما مطمئنا جاهای دیگه ی زندگی ت هم مشکل داری و حلش نکردی

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊