2777
2789

تو رخدا اگه میدونید راهنمایی کنید.

منطورش رو عموما میرسونه ولی تلفطاتش کاملا درست نیست. یعنی مثلا پت و مت رو میگه پت و مک . یا یه کوووچولو خجالتیه. کدوم ببرمش بهتره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مررسی . تجربه ای دارید گلم از گفتار درمانی یا کلاسهای فن بیان؟ میشه دلیلش رو هم بگید ممنون میشم

تجربه ای ندارم اما فن بیان افزایش توانایی درصحبت کردن وقتی کودک نتون کلمات رو درست بیان کن پس اول گفتار درمانی خوبه اماتخصصی ترکمک میخواید بایدازروانشناس کودک بپرسید این موضوع هم مهم که الان بهش اهمیت بدید تازمان ورود به مدرسه مشکلی برای کودک نباش

عزیزم هیچ کدوم رو نبر ، فن بیان تا کودکی به هیچ عنوان نبر ، اعتماد به نفس بچه میاد پایین 

گفتار درمانی هم به نظرم خوب حرف میزنه 

با بازی حافظه ی شنیداری اش را ببر بالا 

کلاس هم واسه خجالتی بودن ببر جایی که بازی کنن ، کلاس مبتنی با بازی منظورمه ، فقط کافیه توی جمع باشه

گفتاردرمانی برای درمان مشکلات گفتاری هست و فن بیان برای افزایش مهارت سخنوری... در کل حدس میزنم حساس ...

مرررسی گلم. پس طبق فرمایش شما باید هر دو رو ببرم. گفتار درمانی یه مدت خواستم ببرم. پیگیر نشدم و بی خیالش شده بودم. الان دوباره  به فکر فرو رفتم.ممنونم از راهنماییتون عزیزم

از چه نظر منظورتونه؟ خودم برم یا بچمو ببرم؟

کلا گفتم برو مشاور درمیون بذار مشکلتو که بهت بگه کجا بری چیکار کنی

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐